اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد؛

آخرین جزئیات ساخت و ساز مدارس در شهرستان زلزله‌زده دنا/ اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی برای بازسازی و تخریب مدارس

آخرین جزئیات ساخت و ساز مدارس در شهرستان زلزله‌زده دنا/ اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی برای بازسازی و تخریب مدارس
کرمی گفت: ۸ ساختمان آموزشی و خوابگاه به تخریب و بازسازی نیاز داشت که برای بازسازی و تعمیر آن‌ها به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیروز کرمی در گفت‌وگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس؛ در خصوص آخرین وضعیت نوسازی و احداث مدارس در شهرستان زلزله زده دنا گفت: ۲۶ مدرسه در شهر سی سخت نیاز به تعمیرات دارد و از تعداد ۲۶ مورد، ۲۴ مدرسه تا هفته های آینده تکمیل صد در صد می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دو مدرسه باقی مانده تعمیری در اواسط مرداد ماه آماده می شود، گفت: هزینه تعمیرات مدارس حدود ۶ میلیارد و پانصد میلیون تومان است و در بحث احداث مدارس، ۸ ساختمان آموزشی و خوابگاه نیاز به تخریب و بازسازی دارد.

,

وی با بیان اینکه ۸ مدارس نیاز به تخریب و بازسازی حدود ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، ادامه داد: با توجه به سیاست های نوسازی مدارس کشور که در مناطق تحت بحران از استان های معین کمک گرفته می شود در این راستا ۱ پروژه احداثی و ۱ پروژه مقاوم سازی استان کهگیلویه وبویراحمد انجام می دهد، ۲ مدرسه احداثی و یک خوابگاه دانش آموزی را استان فارس، ۱خوایگاه و یک مدرسه آموزشی و همچنین یک مقاوم سازی مربوط به استان آذربایجان شرقی، ۱ خوایگاه و یک ساختمان آموزشی و همچنین ۲ مدرسه آموزشی را استان خوزستان در ساخت و سازها به کهگیلویه و بویراحمد کمک می کنند.

,

کرمی در ادامه بیان کرد: استان فارس هر ۳ پروژه واگذاری را شروع کرده است، استان آذربایجان شرقی یک پروژه خود را شروع کرد و همچنین استان خوزستان با مشخص کردن پیمانکار کار ساخت و سازها را شروع خواهد کرد.

,

او با بیان اینکه مدارس تخریبی و بازسازی در خود شهر سی سخت است، گفت: مدارس تعمیری در اطراف شهر سی سخت مانند روستای "سمرون، بخش پاتاوه و روستای کره" دنبال می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه