اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی استان یزد:

پیش بینی افزایش قیمت سیمان را کرده بودیم/ سیمان در یزد گران نشده است

پیش بینی افزایش قیمت سیمان را کرده بودیم/ سیمان در یزد گران نشده است
رئیس سازمان مصالح ساختمانی استان یزد گفت: باتوجه به اتفاقاتی که در چند مدت اخیر در سطح بازار به وقوع پیوسته بود پیش بینی افزایش قیمت سیمان را کرده بودیم و به مسئولین استان اعلام کرده بودیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر بحری در گفتگو با یزدرسا، با اعلام اینکه  سیمان در بازار رسمی یزد به هیچ عنوان افزایش قیمت نداشته و در بازار غیر رسمی نیز این گرانی تنها مربوط به دوسه مغازه بوده است که با آنها برخورد و در حال حاضر بازاریزد هیچ مشکلی در زمینه سیمان ندارد اظهار داشت : با توجه به اتفاقاتی که از چند مدت قبل در بازار قابل مشاهده بود پیش بینی لازم مبنی برگرانی قریب الوقوع سیمان را کرده و هشدارهای لازم را به مسئولین استان اعلام کرده بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی ادامه داد:به دنبال اعلام این هشدار، جلساتی در سطح استانداری برگزار وموضوع عرضه سیمان در بین مصالح فروشی های شهر ساماندهی شد که از امروز این روش شروع به اجرا و جلوی گرانی سیمان گرفته شده است، همچنین با توجه به پیش بینی های انجام شده ، سیمان مورد نیاز از خارج استان قبل از شروع نابسامانی ها تامین و در حال حاضر با عرضه آن کمبودی در سطح بازار یزد وجود ندارد.

,

رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی  با اشاره به اینکه نرخ هرپاکت سیمان در یزد بین ۳۲هزار و ۲۰۰تومان تا ۳۳هزارتومان می باشد تصریح کرد: این در شرایطی است که بعضا در استانهای همجوار قیمت سیمان حدود 2برابر قیمت یزد عرضه می شود .

,

بحری ادامه داد: علت اصلی گرانی و نابسامانی سیمان، قطع برق می باشد که باعث شده فعالیت کارخانه های تولید سیمان با خلل مواجه شود و همچنین با توجه عدم فعالیت کارخانه های سیمان استانهای همجوار، عرضه با تقاضا برابری نداشته که طبیعتا باعث گرانی سیمان می شود.

,

وی با اشاره به اینکه قطعی برق عامل گرانی دیگر مصالح ساختمانی هم بوده اظهار داشت: قطعی برق ضرر سنگینی به کارخانه های سیمان وارد کرده  که اگر مسئولین به وعده های خود عمل کرده و مشکل قطعی برق به صورت کامل برطرف شود بازار مجددا به روال عادی خود باز میگردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه