اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شروع فوق‌العاده‌ای داشتیم؛

مطهری: پرسپولیس باید از طرف باشگاه و هواداران حمایت شود/ از شکست مقابل استقلال در شهرآورد درس گرفتیم

مطهری: پرسپولیس باید از طرف باشگاه و هواداران حمایت شود/ از شکست مقابل استقلال در شهرآورد درس گرفتیم
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این تیم باید از طرف باشگاه و هواداران حمایت شود تا در ادامه مسیر خودمان را مهیا کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید مطهری پس از پیروزی ۵ بر صفر پرسپولیس مقابل ماشین‌سازی اظهار داشت: شروع فوق‌العاده‌ای داشتیم و هدف‌مان هم این بود که در شروع کار را قوی استارت بزنیم. سعی کردیم دفاع وسط‌ها را باز کنیم و دفاع کنارها را بالاتر ببریم و یک نیم دایره در وسط زمین درست کنیم. خدا را شکر در بخش حمله تنوع تاکتیکی داشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه افزود: شما گل‌ها را دیدید. ما هم از روی زمین و هم عمق دفاع حریف و ارسال‌ها به گل رسیدیم. از راه‌های مختلف گل زدیم و نتیجه خوبی گرفتیم. به بچه‌ها خسته نباشید می‌گویم. شما می‌بینید لیگ فرسایشی شده است و تیم اینطور بازی می‌کند. بچه‌ها نهایت تلاش‌شان را در نهایت صداقت می‌کنند. این تیم باید از طرف باشگاه و هواداران حمایت شود تا در ادامه مسیر خودمان را مهیا کنیم. در نهایت به هواداران تبریک می‌گویم و امیدوارم بازی بعد را هم با موفقیت پشت سر بگذاریم.
,
 
,
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که «به نظر شما برتری پُرگل مقابل ماشین‌سازی به خاطر جبران شکست دربی بوده است؟»، تصریح کرد: نمی‌خواستم در مورد دربی حرف بزنم. درست است در پنالتی شکست خوردیم، اما همیشه سعی کردیم از شکست‌ها درس بگیریم. به نظرم واقعاً شکست نقطه مقابل پیروزی نیست،‌ بلکه می‌تواند کمک کند برای رسیدن به پیروزی. ما سعی کردیم خیلی زود خودمان را ریکاوری کنیم و آمدیم نتیجه‌ای خوب با تفاضل گلی خوب کسب کردیم. ضمن اینکه به تیم ماشین‌سازی احترام می‌گذاریم. آنها نهایت تلاش‌شان را کردند و بازی خیلی خوبی بود. استارت ما در بازی خوب بود تا با نتیجه‌ای خوب پیروز شویم که این اتفاق هم افتاد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه