اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در چهارماهه نخست سال صورت گرفت؛

صادرات بیش از ۵۰۰ هزارتن کالا از پایانه های مرزی شمال سیستان و بلوچستان

صادرات بیش از ۵۰۰ هزارتن کالا از پایانه های مرزی شمال سیستان و بلوچستان
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از صادرات ۵۷۲ هزار و ۳۳۱ تن کالا در چهار ماهه سال جاری از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیمور باقری در گفت وگو با عصرهامون از صادرات ۵۷۲ هزار و ۳۳۱ تن کالا توسط ۲۵ هزار و ۴ دستگاه ناوگان باری در چهار ماهه سال جاری از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه این استان خبر داد و بیان کرد: ۲۹۰ هزار و ۷۷۷ تن کالا در این مدت از طریق پایانه مرزی میلک و ۲۸۱ هزار و ۵۵۴ تن کالا از طریق پایانه مرزی میرجاوه صادر شده است.

وی گفت: همچنین در این مدت ۲۰۹ هزار و ۴۵۴ تن کالا با ۹ هزار و ۴۱۵ دستگاه از طریق پایانه های مرزی این استان ترانزیت شده است .

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بیان اینکه مواد غذایی، مواد سوختی، گاز مایع، قیر و هیدروکربن عمده کالاهای صادراتی در این مدت بوده اند، افزود: با توجه به اینکه مبادلات تجاری مرزی یکی از شاخص های اصلی در برقراری ارتباط با کشوهای همسایه و توسعه اقتصادی منطقه ای است، این اداره کل به منظور افزایش داد و ستد مرزی و گسترش همکاری متقابل اقتصادی با کشورهای افغانستان و پاکستان طرح جامع توسعه پایانه های مرزی را مورد توجه ویژه قرار داده است.

وی ادامه داد: عملیات توسعه محوطه پایانه مرزی میلک به منظور استفاده هر چه بهتر از ظرفیت تخلیه و بارگیری کامیون های صادراتی و ترانزیتی در مرز این استان و کشور افغانستان و طرح توسعه سالن مسافری پایانه مرزی میرجاوه با هدف تسهیل و سرعت بخشی به جابجایی و تردد مسافران، ترانزیت و حمل و نقل بین المللی کالا توسط این اداره کل در حال انجام است.

باقری اصلی ترین قابلیت توسعه سیستان و بلوچستان را تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۵۷۰ دستگاه کامیون در پایانه مرزی میلک و میرجاوه تردد می‌نمایند که این امر نشان از اهمیت این مرزها با وجود شیوع ویروس کرونا دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه