logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

2 نفر از فیفا و AFC به ایران می‌آیند

کامرانی‌فر: میزبانی تیم ملی در ورزشگاه آزادی قطعی نشده/ نامه جدیدی در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی آمده است

کامرانی‌فر: میزبانی تیم ملی در ورزشگاه آزادی قطعی نشده/ نامه جدیدی در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی آمده است
سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال گفت: میزبانی تیم ملی در ورزشگاه آزادی قطعی نشده و 2 نفر از فیفا و AFC به ایران می‌آیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن کامرانی‌فر سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در مورد میزبانی ایران در مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه آزادی و اینکه این ورزشگاه سیستم VAR ندارد، اظهار داشت: به هر حال رایزنی‌های زیادی از طریق فدراسیون فوتبال انجام شد که میزبانی مسابقات به صورت متمرکز نباشد و تیم‌ها در خانه خود میزبان باشند. عوامل زیادی برای میزبانی و تایید آن دخیل هستند. در روزهای آینده دو نفر از کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا وارد ایران می‌شوند تا زیرساخت‌ها و VAR و مسایل دیگر را بررسی کنند تا میزبانی ما  به صورت قطعی تایید شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, VAR, VAR,

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: میزبانی ما هنوز قطعی نشده است. در حال صحبت با مقام‌های فیفا و AFC هستیم. امکان دارد بخاطر بحث کرونا و اینکه تیم‌ها دو بازی ظرف 4-5 روز باید برگزار کنند و اگر تست کرونای بازیکنی مثبت شود، باید 14 روز در قرنطینه باشد و برخی مسایل در تصمیم گیری نهایی ملاک قرار داده شود. ممکن است ممکن است میزبانی کشورها تحت تاثیر کرونا قرار بگیرد وگرنه تا این لحظه مقرر شده تیم‌ها در ورزشگاه‌های خانگی خود میزبان باشند.

, AFC,

کامرانی فر تصریح کرد: در حال حاضر قرار است بازی های تیم ملی در تهران ورزشگاه آزادی انجام شود  و کشورهایی مثل  عراق و سوریه که امکان میزبانی ندارند، در کشورهای دیگر میزبان شوند. البته این مسایل در حال بررسی است و و تا این لحظه میزبانی کشورها قطعی و نهایی نشده است. با توجه به شرایطی که میزبان باید داشته باشد، این مساله در حال بررسی است و امیدواریم در ورزشگاه آزادی میزبان باشیم. یکی دیگر نامه جدیدی است که آمده و در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی است.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه