اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ادامه تلاش برادران گرایی و ساروی برای افتخارآفرینی؛

المپیک توکیو| به‌دنبال دومین مدال در سرزمین سامورایی‌ها/ فرنگی‌کاران در جست‌وجوی برنز، ورود وزنه‌برداری به جمع کاروان

المپیک توکیو| به‌دنبال دومین مدال در سرزمین سامورایی‌ها/ فرنگی‌کاران در جست‌وجوی برنز، ورود وزنه‌برداری به جمع کاروان
دوازدهمین روز از برگزاری رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، فردا با پیگیری رقابت‌های نمایندگان کاروان ورزش کشورمان انجام خواهد شد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دوازدهمین روز از جریان برگزاری بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، از بامداد فردا سه‌شنبه ۱۲ مردادماه با انجام رقابت‌های نمایندگان کاروان ستارگان ایران زمین در رشته‌های کشتی فرنگی و وزنه‌برداری پیگیری خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
نمایندگان ایران تاکنون در رشته‌های مختلف به مصاف رقبای خود رفته‌اند. در رشته‌های قایقرانی، بسکتبال، والیبال، شنا، دوومیدانی، دوچرخه‌سواری، تیروکمان، شمشیربازی، تنیس روی میز، بدمینتون، بوکس و تکواندو ایران بدون دستیابی به مدال کار خود را به پایان رساند.
,
 
,
در ادامه رقابت نمایندگان ایران، از فردا وزنه‌برداران کار خود را آغاز می‌کنند و علی هاشمی برای کسب مدال روی تخته می‌رود. همچنین آخرین نماینده فرنگی‌کاران نیز فردا کار خود را آغاز خواهد کرد و دو فرنگی‌کار برای مدال برنز مسابقه خواهند داد.
,
 
,
وزنه‌برداری: علی هاشمی، ملی‌پوش وزنه برداری ایران از ساعت ۱۵ و ۲۰ دقیقه روی تخته می‌رود و با هشت وزنه‌بردار دیگر رقابت می‌کند. رقبای هاشمی، ورزشکارانی از کشورهای بلغارستان، آمریکا، لهستان، کره جنوبی، ارمنستان، لتونی، روسیه و ازبکستان هستند.
, وزنه‌برداری: , وزنه‌برداری: ,
 
,
کشتی: محمدرضا گرایی، آخرین فرنگی‌کار ایران پس از استراحت در دور نخست وزن ۶۷ کیلوگرم، در دور دوم حدودا ساعت ۷:۴۵ صبح به مصاف هورتا از کلمبیا می رود و در صورت پیروزی بر این کشتی گیر در دور سوم با برنده کشتی میان فرانک استابلر قهرمان جهان از آلمان و مته نمس از صربستان کشتی می گیرد. در این وزن ۱۷ نفر حضور دارند. در گروه گرایی اسماعیل بوررو قهرمان جهان و المپیک از کوبا نیز حضور دارد. محمدعلی گرایی حدودا از ساعت ۱۵ در دیدار رده‌بندی برای کسب مدال برنز وزن ۷۷ کیلو گرم مقابل شوهی یابیکو از ژاپن قرار می‌گیرد. محمدهادی ساروی، فرنگی‌کار وزن ۹۷ کیلوگرم ایران نیز حدودا از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه برای رسیدن به مدال برنز مسابقه خواهد داد که رقیب او صبح فردا مشخص می‌شود.
, کشتی: , کشتی: ,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه