logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس:

مالکان واحدهایی که درسامانه املاک ثبت نشدند باید مالیات پرداخت کنند

مالکان واحدهایی که درسامانه املاک ثبت نشدند باید مالیات پرداخت کنند
اسماعیل حسین زهی گفت: تمام واحدهایی که در سامانه املاک و اسکان ثبت نشده‌اند به‌عنوان خانه خالی تلقی شده و مالکان آن ها باید مالیات پرداخت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل حسین زهی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: طرح مالیات بر خانه های خالی سال گذشته در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و قرار شد مالکان در ابتدا در سامانه املاک و اسکان ثبت نام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی ادامه داد: در مرحله اول ملاک بر خوداظهاری مالکان و ثبت نام در این سامانه گذاشته شده است و افراد دارای خانه خالی خود اعلام کنند که تاکنون یک میلیون و سیصد هزار مالک این کار را انجام داده اند.

نماینده مردم خاش، میرجاوه و تفتان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: متولی این طرح وزارت راه و شهرسازی است و مبنا بر خوداظهاری مالکان گذاشته شده، زیرا در صورتی که افراد این کار را انجام ندهند و برای دولت محرز شود که خانه خالی در سامانه اعلام نشده است از مالکان آن ها مالیات به صورت پلکانی دریافت می شود.

حسین زهی گفت: بر اساس قانون مالیات برخانه‌های خالی، تمام واحدهایی که در سامانه املاک و اسکان ثبت نشده‌اند به‌عنوان خانه خالی تلقی شده و مالک آن باید مالیات پرداخت کند.

وی اظهار کرد: طبق قانون مالیات بر خانه‌های خالی، وزارت راه و شهرسازی باید با راه اندازی سامانه املاک و اسکان، مردم را تشویق به ثبت املاک خود در سامانه کرده و سپس خانه‌های خالی شناسایی شده را برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی کند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه زمان بندی اجرای این طرح از ابتدای مردادماه جاری بوده و وزارت دارایی و سازمان امور مالیاتی متولی دریافت مالیات از مالکان خانه های خالی است.

حسین زهی با اشاره به تاثیر اجرای قانون مالیات بر خانه های خالی در ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا بازار مسکن، اضافه کرد: بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی و انبوه سازان مسکن با هدف افزایش قیمت خانه، واحدهای مسکونی خود را خالی نگه می داشتند و به بازار عرضه نمی‌کردند.

وی ادامه داد: اجرای قانون مذکور ضمن مبارزه با احتکار کنندگان، منجر به عرضه تعداد قابل توجهی واحد مسکونی به بازار می‌شود که در نهایت بر کاهش قیمت منازل تاثیر مثبتی خواهد داشت.

انتهای پیام/
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه