اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سقوط سایپا نتیجه خشت اولی‌ست که سه سال پیش گذاشته شد و دیوار تا ثریا کج رفت؛

بیاتی‌نیا: تیمی که می‌خواهد نتیجه خوب بگیرد نیازمند کادرفنی خوب و کامل است/ اگر مدیریت استقلال یک‌نفره‌ است باقی افراد چه کاره هستند؟

بیاتی‌نیا: تیمی که می‌خواهد نتیجه خوب بگیرد نیازمند کادرفنی خوب و کامل است/ اگر مدیریت استقلال یک‌نفره‌ است باقی افراد چه کاره هستند؟
مهاجم پیشین استقلال گفت: نقص در کادرفنی یک نقطه ضعف بزرگ برای استقلال است. تیمی که می‌خواهد نتیجه خوب بگیرد باید کادرفنی کامل و خوبی داشته باشد. سرمربی استقلال ۱۰۰ درصد به کمک مربی نیازمند بوده و تیم برای پوشش نقاط ضعف خود به یک تیم کامل فنی نیز نیاز دارد.
[

محسن بیاتی‌نیا بازیکن سابق استقلال در گفت‌وگویی که با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا داشت پیرامون بازی استقلال و گل‌گهر اظهار داشت: استقلال ۲ نیمه متفاوت داشت، یک نیمه کاملا ضعیف و یک نیمه کاملا قوی. به‌نظرم اما هر ۲ تیم استحقاق برد و صعود داشتند و گل‌گهر خیلی خوب بازی کرد. استقلال در این بازی بزرگ‌ترین حسن و برتری‌اش این بود که بچه‌های تیم به این روحیه بردن و جنگندگی رسیدند و این بسیار نکته مهمی‌ست.

بازیکن پیشین استقلال درباره عملکرد فرهاد مجیدی تاکید کرد: خوش به حال آن مربی که بازیکنان تیم اورا دوست داشته باشند. فرهاد مجیدی در چنین جایگاهی قرار گرفته و این موضوع به او خیلی کمک کرده. با نتایج کسب شده در لیگ هم می‌توان به این نتیجه رسید که استقلال به مرتبه تیم بودن رسیده و یک سری رفیق و هم‌بازی و متحد دور هم در این تیم توپ می‌زنند. این اتفاق به مجیدی خیلی کمک کرده و او توانسته به خوبی تیم را هدایت کند و خدا نیز به او خیلی کمک کرده و اورا دوست داشته.

وی افزود: مجیدی صد درصد عملکرد موفقی داشته و خودش می‌دانسته که از خود چه می‌خواهد. با توجه به تفکراتی که فرهاد دارد و نفراتی که در استقلال هستند و نتایج کسب شده توسط او بسیار خوب بوده.

گلزن فینال بازی‌های آسیایی درباره مشکلات فنی موجود در استقلال و نبود افراد در کنار مجیدی بیان داشت: این یک نقطه ضعف بزرگ برای استقلال است. تیمی که می‌خواهد نتیجه خوب بگیرد باید کادرفنی کامل و خوبی داشته باشد. سرمربی استقلال ۱۰۰ درصد به کمک مربی نیازمند بوده و تیم برای پوشش نقاط ضعف خود به یک تیم کامل فنی نیز نیاز دارد.

بیاتی‌نیا که سابقه پوشیدن پیراهن پاس را نیز در کارنامه دارد درباره شرایط مدیریت استقلال نیز گفت: مدیریت یک باشگاه باید به‌صورت مجموعه باشد. اگر مدیریت استقلال الان به صورت مجموعه بوده پس باید همه به هم کمک کنند. اگر که مدیریت قائم به شخص است پس دیگر باقی افراد در باشگاه چه کاره هستند؟ این وضعیت هرساله استقلال اصلا درست نیست و به‌نظرم بعضی‌ها از این شرایط احساس خوبی دریافت می‌کنند. یک نفر با تمیز بودن هوا احساس خوبی دارد و یک نفر با به‌دست آوردن پول و در این باشگاه انگار دلیل خوشحالی و لذت افراد هوای خوب نیست و اتفاقاتی در پشت پرده می‌افتد.

بیاتی‌نیا هم‌چنین درمورد عملکرد مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش‌وجوانان خاطرنشان کرد: نمی‌خواهم بگویم که مشکلات تقصیر شخص خاصی‌ست چون این ساختار به‌کل مشکل دارد. همه افراد در این شرایط فعلی مقصرند، چه وزیر و چه افراد داخل باشگاه.

او درمورد آینده استقلال نیز بیان داشت: با تقویت کادرفنی و جذب بازیکنان مدنظر سرمربی آینده خوبی در انتظار استقلال خواهد بود به‌شرطی که مدیریت پشت تیم بایستد و تیم نیز به مدیریت اعتماد کند چون در هر مجموعه‌ای لازمه موفقیت تجمیع این دو شرط است.

بیاتی‌نیا در انتها درمورد سقوط سایپا که از خودش نیز به‌عنوان گزینه سرمربی‌گری‌اش یاد می‌شد افزود: سایپایی که امسال سقوط کرده حاصل یک بی‌تدبیری سه‌ساله است و نتیجه ستون‌هایی‌ست که سه چهار سال پیش پایه‌گذاری شد و به اشتباه دیوار تا ثریا کج رفت. در این مشکل چه مدیر چه مربی چه بازیکنان سایپا مقصر بودند. با این‌حال سایپا در مجموع یک مجموعه خیلی منظم و دلسوز در تمام بخش‌ها دارد و ساخت چنین جمعی به‌راحتی به‌دست نمی‌آید. امیدوارم شرایط بهتر شود و بازهم شاهد حضور این تیم ریشه دار در لیگ برتر باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه