اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از یک کار خوب؛

شرکت تماد البرز اولین "ماده حد واسط استامینوفن" را در ایران تولید کرد/ صادراتِ محصولات بزرگترین تولیدکننده مواد داروییِ خاورمیانه به ۴۰ کشور

شرکت تماد البرز اولین "ماده حد واسط استامینوفن" را در ایران تولید کرد/ صادراتِ محصولات بزرگترین تولیدکننده مواد داروییِ خاورمیانه به ۴۰ کشور
شرکت تماد به عنوان بزرگترین تولیدکننده مواد اولیه دارویی کشور و خاورمیانه توانسته تعداد زیادی محصولات را از ابتدای سال ۹۸ تا کنون تولید کرده و در فازهای بعدی اشتغال‌زا هم باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، واحد دانش بنیان تماد البرز یا همان شرکت تولید مواد اولیه دارو پخش، مجموعه ای است که طی روزهای اخیر ۸ پروژه مهم را رونمایی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
ارتقا GNP و افزایش بخش های تماد یک از جمله اقداماتی است که این شرکت انجام داده است، مدیر فنی و مهندسی یا مجموعه در گفت‌وگو با خبرنگار تیتریک به این موضوعات اشاره می کند.
,
 
,
قشقایی می گوید؛ فضاهای قدیمی بهبود بخشیده شد و استانداردهای روز دنیا در آن به کار رفت، البته ۱۴ محصول جدید هم در حوزه مواد حد واسط، مواد موثره و محصولات نمایی هم رونمایی شد.  
مدیرعامل شرکت تماد در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می‌گوید؛ اولین محصول ماده PAP یعنی پارا آمینو فنول است که ماده حد واسط استامنیوفن بوده و در اشل پایلوت برای اولین بار در کشور تولید شد.
,
,
 
,
علیپوز افزود: این ماده می تواند برای تولید داخلی و صادرات اثر بخش باشد، همچنین تولید ماده ضد دیابت و محصولاتی چون کلاریترو مایسین و اریترومایسین که از دسته آنتی بیوتیک ها هستند هم انجام شد.
,
 
,
سرهت مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ شرکت تماد به عنوان بزرگترین تولیدکننده مواد اولیه دارویی کشور توانسته تعداد زیادی محصولات را از ابتدای سال ۹۸ تا کنون تولید کند.
,
 
,
همچنین افتتاح پروژه بخش LVHV، ارتقا و توسعه آزمایشگاه کنترل کیفیت، نصب یک دستگاه راکتور هیدروژیناسیون از دیگر پروژه هایی است که این روزها تماد آنها را در راستای خودکفایی کشور افتتاح کرده است.
,
 
,
تماد طی سال های اخیر در راستای تولید داروهای مختلف گام های ویژه ای برداشته است و این بار هم با طرح های جدید فرصت اشتغال زایی برای ۱۴۰ نفر به وجود آورد.
,
 
,
این شرکت در سال ۹۸ با تولید هزار کیلوگرم ماده موثره هیدروکسی کلروکین توانسته است برای مقابله با کووید ۱۹ گام مهمی بردارد و یکی از مجریان طرح شیفت ایثار کارگران هم باشد.
,
 
,
تماد با سرلوحه قراردادن شعار «داروی ایرانی، بازارجهانی»، هم اینک محصولات تولیدی خود را به ۴۰ کشور جهان مواد اولیه صادر کرده تا نام ایران را در صدر بازارهای بین المللی دارویی سرتاسر این کره خاکی، حک کند. 
,
 
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه