logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

افزایش ۱۰۰ درصدی طرح مبارزه با مواد مخدر در شهرها و نقاط آلوده چهارمحال و بختیاری

افزایش ۱۰۰ درصدی طرح مبارزه با مواد مخدر در شهرها و نقاط آلوده چهارمحال و بختیاری
فرمانده نیرو انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح مبارزه با مواد مخدردر شهرها و نقاط آلوده چهارمحال و بختیاری تا کنون ۷۰۰ مورد انجام شده که نسبت به مشابه سال قبل ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ منوچهر امان اللهی فرمانده نیرو انتظامی چهارمحال و بختیاری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: نقش رسانه و خبرنگار از اهمیت بالایی برخوردار است که بر همگان روشن است.

وی با اشاره به اینکه رسانه ها در هدایت بخشی و افکار عمومی جامعه نقش موثری دارند و می تواند اثر گذار باشد تصریح کرد: رسانه ها می توانند در جهت آگاهی بخشی به جامعه در موضوعات مختلف با هدف ارتقاء جامعه و تنظیم ارتباط و تعامل درست بین دستگاه ها مسئول و مردم نقش موثری داشته باشند.

امان اللهی نظم اجتماعی را بسیار مهم تلقی کرد و گفت: رسانه ها می توانند در ارتقاء اموزش همگانی جهت نظم اجتماعی برنامه جدی داشته باشند.

وی با اذعان بر اینکه پلیس در افزایش و ارتقاء امنیت نقش موثری دارد گفت: تمام ناهنجاری ها به خاطر ضعف آگاهی است و رسانه ها می تواند در ارتقاء آموزش همگانی سهم داشته باشد.

امان الهی با تاکید بر اینکه نیرو انتظامی استان در طول سال اقدامات زیادی را انجام داده است بیان داشت: نیرو انتظامی استان تا الان در حوزه سرقت 4 درصد کاهش و 21 درصد افزایش کشفیات نسبت به مشابه سال قبل داشته است.

وی با اشاره به اینکه کل دستگیری ها نسبت به مشابه سال قبل 20 درصد افزایش داشته است عنوان کرد: یک هزار 391 نفر دستگیری سارقین و متلاشی شدن 17 باند سرقت  از جمله اقدامات نیرو انتظامی در سال جاری بوده است.

امان الهی یادآور شد: ما در حوزه تصادفات 12 درصد، فوتی ها 8 درصد و مصدومین 50 درصد در سال جاری افزایش داشته ایم.

وی تشریح کرد: پلیس در برخورد با تخلفات رانندگی 22 درصد افزایش  و برخورد با قاچاق کالا 200 درصد افزایش نسبت به مشابه سال قبل مواجه بوده است.

امان اللهی با تاکید بر اینکه دربحث مبارزه با مواد مخدر 3 درصد افزایش داشته ایم گفت: 22 خانه و مغازه که توزیع کننده مواد مخدر بوده اند تا کنون پلمپ شده است.

وی با بیان اینکه دستگیری معتادین 19 درصد افزایش داشته است گفت: در سال جاری یک هزار و 149 نفر معتاد دستگیر شده اند.

امان الهی در پایان تاکید کرد: پلیس فتا تا کنون اقدامات شایسته ای را از جمله پرداختن به بحث آموزش در حوزه مجازی پرداخته است که در سال جاری با افزایش 42 درصدی مواجه بوده ایم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ز جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه