اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در روزی پُر نوسان؛

بورس در آخرین روز کاری هفته هم مثبت ماند/ رکورد ارزش معاملات خرد باز هم شکسته شد

بورس در آخرین روز کاری هفته هم مثبت ماند/ رکورد ارزش معاملات خرد باز هم شکسته شد
بازار سهام در آخرین روز کاری هفته هم سبزپوش ماند و شاخص کل بورس با ۶۶۷۲ واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحد قرار گرفت؛ امروز باز هم رکورد ارزش معاملات خرد سهام در سال ۱۴۰۰ شکسته شد.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سهام امروز (چهارشنبه) و در آخرین روز کاری هفته به روند سبزپوشی خود ادامه داد و دوباره هفته هفته‌ای مثبت را ثبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معاملات روزجاری مانند روزهای گذشته با گرایش مثبت آغاز شد و شاخص بورس به عنوان نماگر بازار سرمایه به رشد بیش از ۳ هزار واحدی دست یافته بود، اما در همان ساعت نخست بازار تغییر جهت داد و شاخص منفی شد.

,

در نیمه دوم معاملات و در جدال خریداران و فروشندگان باز هم بازار با افزایش تقاضا مواجه شد و شاخص بورس از منفی به مثبت تغییر جهت داد و در نهایت با رشد ۶۶۷۳ واحدی هفته را به پایان رساند.

,

 

,

معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۹۵۰ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بیش از ۱۷ میلیارد و ۶۸۸ میلیون سهم و اوراق مالی است.

, معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۹۵۰ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بیش از ۱۷ میلیارد و ۶۸۸ میلیون سهم و اوراق مالی است.,

ارزش کل معاملات بازار سرمایه امروز به بیش از ۱۷ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد با ثبت رکودی دیگر در سال جاری، حدود ۱۱ هزار و ۸۷۱ میلیارد تومان بود و حقیقی‌ها بیش از ۸۶ میلیارد تومان پول وارد بازار کردند.

,

 

,

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افزایش ۶۶۷۲ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۵۰ هزار و ۱۲۰ واحد ایستاد. شاخص هم وزن هم با ۵۰۷۹ واحد مثبت به ۴۵۶ هزار و ۲۹۹ واحد رسید.

, شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افزایش ۶۶۷۲ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۵۰ هزار و ۱۲۰ واحد ایستاد. شاخص هم وزن هم با ۵۰۷۹ واحد مثبت به ۴۵۶ هزار و ۲۹۹ واحد رسید.,

معامله گران در بورس با انجام بیش از یک میلیون و ۳۳۲ هزار معامله بیش از ۱۳ میلیارد و ۳۴۳ میلیون سهم و اوراق مالی را دست به دست کردند که ارزش آن به بیش از ۱۱ هزار و ۲۶ میلیارد تومان رسید.

,

نمادهای گسترش نفت و گاز پارسیان، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین و معدنی و صنعتی گل گهر بیشترین اثر مثبت و در مقابل نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری تامین اجتماعی و فولاد مبارکه اصفهان بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

,

 

,

شاخص کل فرابورس ایران امروز با ۹۷ واحد رشد به ۲۲ هزار و ۳۱۷ واحد رسید.

, شاخص کل فرابورس ایران امروز با ۹۷ واحد رشد به ۲۲ هزار و ۳۱۷ واحد رسید.,

معامله گران در فرابورس بیش از ۴ میلیارد و ۳۴۵ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۶۱۸ هزار معامله و به ارزش ۶۵۹۴ میلیارد تومان دادوستد کردند.

,

نمادهای پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان، فرابورس ایران، شرکت آهن و فولاد ارفع و بانک دی با بیشترین اثر مثبت در رشد شاخص فرابورس بیشترین نقش را داشتند و در مقابل نمادهای پلیمر آریا ساسول و سرمایه گذاری مالی سپهرصادرات با بیشترین اثر منفی مانع رشد بیشتر شاخص شدند. 

,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه