اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با رشد ۲۵ هزار واحدی رخ داد؛

ادامه سبزپوشی بازار سهام در نخستین روز هفه دوم شهریور ماه/ ارزش معاملات در مرز ۲۰ هزار میلیارد تومان

ادامه سبزپوشی بازار سهام در نخستین روز هفه دوم شهریور ماه/ ارزش معاملات در مرز ۲۰ هزار میلیارد تومان
شاخص بورس تهران در پایان معاملات امروز با ۲۵ هزار و ۵۵۵ واحد رشد به ارتفاع یک میلیون و ۵۷۵ هزار واحد رسید و ارزش معاملات بازار سهام در مرز ۲۰ هزار میلیارد تومان بود.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سرمایه امروز شنبه در نخستین روز هفته دوم شهریور ماه روند صعودی خود را ادامه داد و همچنان سبز پوش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معاملات روز جاری با گرایش مثبت آغاز شد و با رشد تقاضا، نقشه بازار یک دست سبز شده بود. ارزش معاملات خرد سهام نیز بار دیگر رکورد زد و به بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان رسید.

,

کارشناسان با اشاره به روند صعودی بازار که یکی از علت‌های آن افزایش نرخ ارز است به سهامداران و سرمایه گذاران، احتیاط در خرید و سرمایه‌گذاری را توصیه می‌کنند.

,

 

,

معامله‌گران امروز در بازار سرمایه (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۷۶۵ هزار معامله انجام دادند و مالکیت حدود ۱۶ میلیارد و ۸۹۷ میلیون سهم و اوراق مالی جابه‌جا شد.

, معامله‌گران امروز در بازار سرمایه (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و ۷۶۵ هزار معامله انجام دادند و مالکیت حدود ۱۶ میلیارد و ۸۹۷ میلیون سهم و اوراق مالی جابه‌جا شد.,

ارزش کل معاملات بازار سهام به بیش از ۱۹ هزار و ۹۶۰ هزار میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۱۲ هزار و ۶۵۶ میلیارد تومان بود که باز هم ارزش معاملات خرد در سال ۱۴۰۰ شکسته شد. حقیقی‌ها نیز امروز بیش از ۴۵۲ میلیارد تومان پول وارد بازار سهام کردند.

,

 

,

شاخص کل بورس اوراق بهادار در پایان معاملات امروز با ۲۵ هزار و ۵۵۵ واحد افزایش به یک میلیون و ۵۷۵ هزار و ۷۶۳ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۱۱ هزار و ۱۴۹  واحد رشد، عدد ۴۶۷ هزار و ۵۰۷ واحد را ثبت کرد.

, شاخص کل بورس اوراق بهادار در پایان معاملات امروز با ۲۵ هزار و ۵۵۵ واحد افزایش به یک میلیون و ۵۷۵ هزار و ۷۶۳ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۱۱ هزار و ۱۴۹  واحد رشد، عدد ۴۶۷ هزار و ۵۰۷ واحد را ثبت کرد.,

معامله‌گران در بورس اوراق بهادر تهران بیش از یک میلیون و ۱۳۰ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت۱۲ میلیارد و ۳۴۱ میلیون سهم و اوراق مالی بود. ارزش این معاملات به بیش از ۱۱ هزار و ۴۳۳ میلیارد تومان رسید.

,

نمادهای گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، گسترش نفت و گاز پارسیان، معدنی و صنعتی چادرملو، پالایشگاه نفت اصفهان، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، فولاد مبارکه اصفهان و پالایشگاه نفت تهران بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.

,

 

,

شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز با ۴۱۰ واحد مثبت به ۲۲ هزار و ۷۲۸ واحد رسید.

, شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز با ۴۱۰ واحد مثبت به ۲۲ هزار و ۷۲۸ واحد رسید.,

معامله‌گران در فرابورس بیش از ۴ میلیارد و ۵۵۶ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۶۳۵ هزار معامله و ارزش ۸۵۲۷ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

,

نمادهای بیمه پاسارگاد، سنگ آهن گهر زمین، پتروشیمی مارون، پتروشیمی زاگرس، فرابورس ایران، سرمایه گذاری صبا تامین و بانک دی با بیشترین اثر مثبت در رشد شاخص فرابورس بیشترین نقش را داشتند.

,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه