logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه بن:

حلقه های صالحین راهی موثر برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن/ بسیج قبل از اینکه یک فعل باشد یک تفکر است

حلقه های صالحین راهی موثر برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن/ بسیج قبل از اینکه یک فعل باشد یک تفکر است
حجت الاسلام غضنفری گفت: در این حلقه هاست که بسیاری از شبهات برطرف شده و فرهنگ سازی های غنی مبتنی بر فرهنگ ناب اسلامی تقویت می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زنگ خبر، در آستانه هفته بسیج جمعی از نیروهای سپاه شهرستان بن با امام جمعه بن دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از زنگ خبر,

در این دیدار حجت الاسلام غضفری ضمن تبریک هفته بسیج به تمامی بسیجیان سراسر کشور بسیج را تفکری ناب دانست و گفت: بسیج و بسیجی قبل از اینکه یک عمل و فعل باشد یک تفکر است.

غضنفری تصریح کرد: تفکر و روحیه بسیجی یعنی ایثار و از خود گذشتگی، همانگونه که در هشت سال دفاع مقدس بسیاری از مردم بسیجی شدند، از این مرز وبوم دفاع کردند و ثمره آن به پیروزی انقلاب اسلامی مبدل شد.

وی افزود: اگر تفکر بسیجی بر جامعه حاکم شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و با روحیه بسیجی است که می توان در حداقل امکانات کارهای عظیمی انجام داد.

امام جمعه بن ضمن اشاره به کارهای عظیم در بسیج سازندگی افزود: پروژه های بسیار زیادی در قالب بسیج سازندگی در کمترین زمان به بهره برداری می رسد که گاهی اگر همان پروژه ها در دولت ها شروع شوند ممکن است مدت اجرای آن ها طولانی تر و با هزینه بیشتر صورت گیرد.


وی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری مبنی بر این که" بسیج معجزه امام راحل (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی " گفت: این حرف حرفی عظیم و به جاست چرا که هنوز که هنوز بسیجیان ما هستند که نظام را حفظ کرده و در بحران های مختلف وارد عمل می شوند.

غضنفری حلقه های صالحین را امری ضروری و مهم عنوان کرد و گفت: در این حلقه هاست که بسیاری از شبهات برطرف شده و فرهنگ سازی های غنی از فرهنگ ناب اسلامی تقویت می شود.

امام جمعه بن بر استفاده از نیروهای شهرستانی به عنوان مربی های حلقه صالحین تاکید کرد و افزود: نیروهای توانمند بسیاری در شهرستان وجود دارد که می توانیم با به کار گیری این افراد در هزینه ها صرفه جویی کرده و نیروهای ارزشی و بومی شهرستان را معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری حلقه های صالحین در مساجد امری ضروری است که نه تنها به جذب افراد در مساجد کمک می کند بلکه نشان دهنده حضور فعال بسیجیان در مساجد نیز خواهد بود.

غضنفری جذب در بسیج را اولویت های اصلی بسیجیان دانست و گفت: جذب نباید به برگزاری دوره ها و صدور کارت ختم شود بلکه باید بتوانیم بسجیانی با تفکر بسیجی رشد بدهیم که در هر عرصه و ارگانی مشغول به کار شدند، تفکر بسیجی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی دفاع همه جانبه از نظام و انقلاب را تکلبف عمومی مردم دانست و گفت: نقد و انتقاد خوب است اما نباید به بدنه نظام آسیبی وارد شود چرا که انقلاب اسلامی برای ما برکات عظیم معنوی و مادی داشته است و اگر ضربه ای به بدنه این نظام وارد شود نمی توانیم دینمان را به خوبی در قبال شهیدان هشت سال دفاع مقدس ادا کنیم.

انتهای پیام/ش
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه