اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد؛

لزوم توجه به کیفیت خدمت‌رسانی به زائران اربعین توسط موکب‌داران مازندرانی

لزوم توجه به کیفیت خدمت‌رسانی به زائران اربعین توسط موکب‌داران مازندرانی
محمد باقر محمدی لائینی گفت: در بحث خدمت به زائران حسینی از سوی موکب ها کمیت مهم نیست بلکه کیفیت خدمت اهمیت دارد که مورد توجه سیدالشهدا (ع) قرار بگیرد که چنانچه خدمت معقولی ارائه نشود مدیون مردم خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمد باقر محمدی لائینی عصر امروز در گردهمایی موکب داران اربعین استان مازندران که به میزبانی ستاد عتبات عالیات استان در سالن همایش اهل بیت (ع) ساری برگزار شد، اظهار کرد: ادامه دادن راه شهدای کربلا و خدمت‌گزاری زائران افتخار و مایه آبرو و عزت برای نظام اسلامی است، مهم این است که امام حسین (ع) از ما قبول کند که در این صورت کمش هم زیاد است.

نماینده ولی فقیه درمازندران ضمن تقدیر از افرادی که در این مسیر حمایت‌های مادی و معنوی دارند، افزود: موکب‌های مازندران روزانه به ۵۰ هزار نفر خدمت ارائه می‌دهند، در این بحث کمیت مهم نیست بلکه کیفیت خدمت اهمیت دارد که مورد توجه سیدالشهدا (ع) قرار بگیرد که چنانچه خدمت معقولی ارائه نشود مدیون مردم خواهند شد.

محمدی لائینی تصریح کرد: خدمت صادقانه موکب‌داران ثوابی برای خیرین پشت صحنه خواهد بود و در روز قیامت به آن‌ها برمی‌گردد، این کمک‌ها ارزش افزوده پیدا می‌کند، همچون بردن تولیدات در فرآیند صنعتی است.

نماینده ولی فقیه در مازندران اذعان کرد: خدمت با اخلاص باید اول برای خودمان باشد، دوم برای کسانی که حمایت کردند و سوم به زائران حرم آقا اباعبدالله الحسین (ع) باید صورت بگیرد، صداقت، درستکاری، صبوری، تن به کار دادن از مواردی است که موکب داران باید در آن نمونه باشند.

امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: کسی که از کشور با هدف ارائه خدمت در موکب به عراق اعزام می‌شود باید جهادی و جانانه کار کند، در هر صورت از اینکه امسال فضایی برای سفر به اربعین به‌وجود آمده و کسانی که دو دوز واکسن را دریافت کردند راهی هستند خرسندیم‌.  

وی در پایان عنوان کرد: امیدواریم در سال آینده رتبه مازندران در بخش موکب داری برتر باشد، چرا که در این حوزه دارای ظرفیت و پتانسیل فراوانی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه