اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تصمیم گرفتیم اصلاً به مشکلات فکر نکنیم؛

مجیدی: با مشکلات و کارشکنی‌های زیادی به این دیدار رسیدیم/ نمی‌دانم چرا نباید در ایران بازی کنیم!

مجیدی: با مشکلات و کارشکنی‌های زیادی به این دیدار رسیدیم/ نمی‌دانم چرا نباید در ایران بازی کنیم!
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: الان حق ماست که در خانه خودمان بازی کنیم ولی این که چرا در ایران بازی نمی‌کنیم، جوابش را من نمی‌دانم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد مجیدی در نشست خبری پیش از دیدار استقلال و الهلال عربستان اظهار داشت: خیلی خوشحالم که در باشگاه الوصل کار کردم، چون خاطرات خوبی از این تیم دارم. از همه مهم‌تر این است با فرد خوبی مثل کاپیتان راشد، مدیر این باشگاه کار کردم. جا دارد از باشگاه الوصل امارات تشکر کنم که در این یک هفته تمام امکانات را در اختیار ما گذاشتند و با ما کمال همکاری را داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سرمربی تیم فوتبال استقلال عنوان داشت: می‌دانیم بازی بسیار سختی را داریم و از نظر من تیم الهلال بهترین تیم عربستان است. سعی کردیم در هفته گذشته روی تمام نقاط ضعف و قوت این تیم کار کنیم و امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی ارائه دهیم. باید رو راست بگویم؛ با مشکلات و کارشکنی‌های زیادی به این بازی رسیدیم ولی قاطعانه به هواداران استقلال می‌گویم که مطمئن باشند بازیکنان تیم ما با تمام وجود برای تیم و آن‌ها بازی خواهند کرد.
,
مجیدی درباره مشکلات تیمش و این که یک بازیکن و مربی بدنساز به کرونا مبتلا شده‌اند، عنوان داشت: نه تنها من، بلکه همه بازیکنان تیم تصمیم گرفته‌ایم اصلا به مشکلات فکر نکنیم و تمام تمرکزمان روی بازی فرداست. سوالات زیادی در ذهن ماست که بدون جواب مانده. دوره مقدماتی این مسابقات در عربستان برگزار شد و ما در گروه بسیار سختی بودیم. همان جا از فدراسیون فوتبال عربستان تشکر کردم، چون بازی‌ها به بهترین شکل برگزار شد و ما با زحمت بازیکنان به عنوان تیم اول صعود کردیم. الان حق ماست که در خانه خودمان بازی کنیم ولی این که چرا در ایران بازی نمی‌کنیم، جوابش را من نمی‌دانم.
,
سرمربی آبی‌پوشان درنهایت گفت: ۱۰ روز پیش تیم ملی سوریه در ایران بازی کرد، چه فرقی بین بازیکنان تیم ملی سوریه و الهلال است؟ ما دبی را انتخاب کردیم چون ایرانی‌های زیادی دارد اما بازی فردا هم بدون تماشاگر شده. اگر فردا هم بازی را ببریم، در دور بعد دوباره باید در عربستان بازی کنیم که من دلیل این مسائل را نمی‌دانم.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه