logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عمده مشکلات فدراسیون فوتبال در رابطه با دیپلماسی فوتبالی بود

حیدری: موضوع تدوین اساسنامه در جلسه کمیته امور استان ها بررسی می‌شود

حیدری: موضوع تدوین اساسنامه در جلسه کمیته امور استان ها بررسی می‌شود
رئیس کمیته امور استانهای فدراسیون فوتبال گفت: به زودی چندین همایش مختلف به میزبانی هیئت های کشور برگزار می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته امور استان ها جز کمیته های شاخص فدراسیون فوتبال است که هم مصوبات خوبی داشته و هم توانسته، با حضور براتی، ششکلانی، طاهری و بیک وردی و جعفرزاده جز کمیته های فعال فدراسیون فوتبال باشد و در ادامه با رصد مشکلات هیئت ها و پیگیری های مستمر بتواند گام موثری در رشد و توسعه فوتبال بردارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
طهمورث حیدری، رییس کمیته امور استانها در اینباره اظهار داشت: در صدد هستیم پس از افت شیوع بیماری کرونا به کمک عزیزی خادم چند همایش مختلف به میزبانی هیئت های کشور برگزار کنیم.
,
 
,
حیدری درخصوص جلسات کمیته امور استانها ادامه داد: دومین جلسه کمیته امور استان ها تا ده روز آینده برگزار خواهد شد که دستور جلسه اش تدوین شده. مهمترین بحث مربوط به تدوین اساسنامه است، که این وظیفه را کمیته تدوین مقررات و کمیته امور استان ها با نظارت روسای هیئت های فوتبال سراسر کشوربرعهده گرفته اند البته باید بگویم بخش اعظمی از آن تدوین شده و مابقی در جلسات پیشرو تعیین تکلیف خواهد شد و به هیئت رئیسه منتقل می شود و پس از تایید هیئت رئیسه به استان ها ابلاغ خواهد شد. عزیزی خادم به واسطه جوانی دارای تعاملات بسیار بالایی هست و همین ویژگی بارز باعث شده قسمتی از مشکلات و بحران های فدراسیون فوتبال مرتفع شود. عمده مشکلات فدراسیون فوتبال در رابطه با دیپلماسی فوتبالی و روابط عمومی بود که به کمک روحیه جوانی  عزیزی خادم و تلاش ویژه ایشان حل یا در شرف حل شدن است.
,
 
,
وی درخصوص دیدار اینفانتینو با عزیزی خادم ادامه داد: دیدار با اینفانتینو رئیس فدراسیون جهانی فوتبال و دعوت ایشان به ایران از مظاهر دیپلماسی ورزشی و فوتبالی است و نشان دهنده تعامل و روابط مناسب ایشان با جامعه جهانی فوتبال است.فوتبال به کمک شادابی عزیزی خادم و روحیه جوانی که دارند از پس مشکلات مالی بر آمده و در اموری همچون فوتبال بانوان واستانها و توجه به زیر ساخت های اصلی فوتبال به نتایج مطلوبی رسیده است.این ارتباط ها و تعامل ها کمک کرده تا فدراسیون فوتبال بتواند میزبانی بازی های ملی را به کشور بازگرداند و از طریق همین ویژگی معظلات فوتبال را کم کند. این هنر عزیزی خادم بود که به کمک تیمی که داشتند موانع مربوط به میزبانی را از میان بردارند و در آینده ای نزدیک ما روابط بسیار مناسب تری با کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا خواهیم داشت.
,
 
,
حیدری افزود: کسب میزبانی که خیلی ها از آن صرف نظر کرده بودند توانست نشاط جامعه فوتبال را بالا ببرد و روحیه دو چندان به تیم ملی و اهالی فوتبال تزریق کند بابت نتایج تیم ملی خوشحالم. ما مقابل تیم ملی عراق نتیجه عالی گرفتیم که چندین دهه کسب نشده بود و دوباره به صدر آسیا بازگشتیم و رتبه مطلوبی در رنکینگ جهانی به دست آورده ایم.امیدوارم تیم ملی به راحتی به جام جهانی صعود کند و همه مردم ایران شاد شوند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه