اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت؛

در حسرت زیارت ارباب مانده‌ایم

در حسرت زیارت ارباب مانده‌ایم
چه می‌شد با رعایت موازین بهداشتی، شیفتگان سیدالشهدا به اربعین می‌رسیدند و مالامال از فیض می‌شدند، که جا دارد مسببان جاماندگی‌های عظیم را نفرین کنیم که بهترین دعا برایشان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ باز هم موسم عشق‌ورزی امسال بمانند سال گذشته بدون وصال عاشق به معشوق خود در اربعین سیدالشهدا فرارسید و چشمه‌های اشک بر چهره‌های حسرت زده محبان و عاشقان اباعبدالله الحسین علیه السلام جاری شد و در این روزها، چه دل‌هایی که نمی‌شکند و از غم هجران و جاماندگی به لاک انزوا و غمخوارگی در نمی‌غلطد.

مردم می‌بینند که زندگی در تمام عرصه‌ها با کرونا جاری است و چرا با وجود رعایت دستورالعمل‌ها در تمام اماکن مذهبی، بازهم وقتی نوبت به مسائل و اجتماعات مذهبی می‌رسد، ممنوعیت جای محدودیت را می‌گیرد و شیفتگان، مغبون و محزون و محروم باید بشوند؟!.

تا چندی قبل، حنی سفر به ترکیه و آنتالیا بدون کوچک‌ترین محدودیت انجام می‌شد، اما مجامع مذهبی همچنان دچار ممنوعیت و محدودیت‌های شدید!. واقعاً برای عموم مردم جای سئوال بود که هیچگاه نیز مسئولان و ستاد ملی مقابله با کرونا به آنها پاسخ منطقی و قانع‌کننده نداد و نگفت که چرا برای همه کارها، آزادی عمل وجود دارد و تنها توصیه به رعایت پروتکل‌ها، اما برای ترمیم روح و جان و تغذیه معنوی باید اینهمه داد و قال و محدودیت و ممنوعیت؟!!.

از دولت کنونی عراق که امیدی نیست و بهانه کرونا و سهمیه‌بندی و آنهم از راه هوایی را آمریکائی‌ها همانند حج توسط سعودی‌ها به اجراء گذاردند، دولت عراق هم در حال حاضر مجری پروژه مبارزه با نهضت جهانی اربعین، اینگونه عمل کرد، اما از دولت انقلابی و حزب‌اللهی آقای رئیسی انتظار بیش از این برای تحت فشار قرار دادن عراق وجود داشت که این انتظار برآورده نشد و ما نیز در داخل ایران ان‌شاءالله به عنوان جاماندگان از اربعین، پیاده‌روی اربعینی را در شهرهای مختلف عاشقانه و با نیت خالص انجام خواهیم داد، اما این دعا برای نابودی مسببان جاماندگی میلیون‌ها ایرانی عاشق سیدالشهداء و ابوالفضل‌العباس را از زبان دور نمی‌کنیم که بهترین دعا برای جلوگیری از ادامه گناه از سوی این مسببان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,

زینب شیخی - کارشناس مسائل مذهبی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه