logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بی منت در خدمت ملت؛

طرح شهید سلیمانی یادآور صحنه‌های زیبای دوران دفاع مقدس است/ جهادگران بسیج جامعه پزشکی همچنان در میدان مبارزه با کرونا

طرح شهید سلیمانی یادآور صحنه‌های زیبای دوران دفاع مقدس است/ جهادگران بسیج جامعه پزشکی همچنان در میدان مبارزه با کرونا
جانشین بسیج جامعه پزشکی سپاه سلمان سیستان وبلوچستان گفت: از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا جهادگران بسیج جامعه پزشکی همچنان با قوت در میدان مقابله با این ویروس منحوس، دوشادوش مدافعان سلامت حضور گسترده دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه کمیلی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از تداوم خدمات بهداشتی درمانی رایگان در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در چهل و یکمین سالگرد هفته دفاع مقدس خبر داد و بیان کرد: ویزیت رایگان بیماران در اقصی نقاط سیستان وبلوچستان مانند روستای پلگی بزی، فیروز آباد زهک، نجف آباد خاش، جنگی‌خون زهک، کندو هامون و سایر روستاها به همت دفاتر بسیج جامعه پزشکی یکی از اقدامات صورت گرفته است که علاوه بر آن، اقدام به توزیع داروی رایگان، چکاپ فشارخون، قند خون و پالس اکسی متر نیز انجام شد.

وی افزود: اعزام تیم درمانی به حاشیه شهرهای زابل و زاهدان و سراوان در مساجد شیعه و سنی، دیدار و تجلیل از خانواده شهدا، تجلیل از مدافعان سلامت و پرسنل مراکز تجمیعی واکسیناسیون سیدالشهداء چابهار، شهید بخته ای، شهیده ترکان و شهید لطیفی در زاهدان و مرکز واکسیناسیون سراوان، اهدای خون به همت اعضای دفاتر بسیج جامعه پزشکی و برپایی نمایشگاه هفته دفاع مقدس در پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان از جمله برنامه های در طول هفته است.

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان ادمه داد: در تداوم طرح شهید سلیمانی اقدام به بیماریابی کووید ۱۹ ، کنترل فشار خون و سنجش قند خون انجام گرفته و آموزش های لازم در خصوص اقدامات پیشگیرانه کرونا و همچنین واکسیناسیون گروه های هدف د دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اعزام تیم عمومی به مناسبت هفته دفاع مقدس به پایگاه شهدای شاهوزهی، تصریح کرد: برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت هفته دفاع مقدس در میعادگاه نماز جمعه، توزیع ماسک و پایش فشار خون به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان های خاش، مهرستان، زابل، هامون از دیگر برنامه های اجرا شده است که در این بین علاوه بر غربالگری و تب سنجی نمازگزاران، تراکت آموزشی نیز جهت افزایش آگاهی مردم در مقابله با بیماری کرونا توزیع شد.

این مقام مسئول در بخش دیگر سخنان خود به توزیع بسته معیشتی به افراد نیازمند درروستای طاغذی به همت دفتربسیج جامعه پزشکی نیمروز اشاره کرد وگفت: این اقدام خداپسندانه نیز در راستای رزمایش کمک های مومنانه و برای کمک به افراد آسیب پذیر و کم بضاعت در دستور کار قرار گرفت.

وی اذعان کرد: اهدای ماسک، ویزیت و توزیع داروی رایگان و همچنین توزیع لوازم التحریر در آستانه بازگشایی مدارس به خانواده های بی بضاعت از دیگر اقداماتی است که توسط دفاتر بسیج جامعه پزشکی در اقصی نقاط استان انجام می شود.  

کمیلی در پایان با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی یادآور صحنه‌های زیبای دوران دفاع مقدس است، خاطر نشان کرد: مهم‌ترین هدف از انجام طرح شهید سلیمانی این است که علاوه بر درمان مبتلایان به کرونا، از انتقال ویروس به دیگر اعضای جامعه نیز جلوگیری شود. که در این زمینه از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا جهادگران بسیج جامعه پزشکی همچنان با قوت در میدان مقابله با این ویروس منحوس، دوشادوش مدافعان سلامت حضور گسترده دارند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه