اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر نفت خبر داد؛

تولید ۱۳درصد نفت کشور در کهگیلویه وبویراحمد/ تولید روزانه ۶۲۰هزار بشکه نفت در گچساران

تولید ۱۳درصد نفت کشور در کهگیلویه وبویراحمد/ تولید روزانه ۶۲۰هزار بشکه نفت در گچساران
وزیر نفت گفت: ۱۳درصد از مخازن نفتی و ذخایر نفتی کشور با ظرفیت و توان تولید ۶۲۰هزار بشکه در روز در استان کهگیلویه وبویراحمد تولید می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  صبح زاگرس، جواد اوجی  شب گذشته در گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به مصوبات پنجمین سفر ریاست جمهوری به کهگیلویه وبویراحمد گفت:حسب دستور رئیس جمهور در سفر به استان کهگیلویه وبویراحمد ودر بازدیدی که از شهرستان گچساران داشتیم باتوجه به پروژه های که ما در این استان داریم و پتروشیمی گچساران که خوراک را از اتان پالایشگاه گاز بیدبلند دریافت می کند و با برنامه ریزی صورت گرفته میزان پیشرفت پروژه ۸۷درصد است.

وی افزود: یک سری مشکلات و چالش های در حوزه پتروشیمی هست که با نشستی که با مدیران این مجموعه و مجری طرح داشتیم انشالله این مشکلات به زودی مرتفع خواهد شد.

وزیر نفت تصریح کرد: قول می دهیم  که شهریورماه سال۱۴۰۱پروژه پتروشیمی گچساران که محصولش اتیلن خواهد بود که سالانه ۱میلیون و ۲۰۰هزار تن اتلین تولید را خواهد داشت با سرمایه گذاری ۱میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار به بهره برداری برسد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:پروژه دوم ما در استان کهگیلویه وبویراحمد پتروشیمی پلی اتلین با ظرفیت ۳۰۰هزار تن است که پیشرفت آن ۲۵درصداست که نیمه دوم ۱۴۰۲این پروژه به بهره برداری خواهد رسید.

اوجی در ادامه خاطر نشان ساخت: پتروشیمی سوم نیز پیش بینی شده است که در توسط هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس نیز شروع خواهد شد.

وی تاکیدکرد: بنا داریم از خوارک ۱میلیون ۲۰۰هزارتن در سال که تولید می شود بخشی را به پتروشیمی دهدشت دهیم و مازاد آن را به خط اتیلن غرب بزنیم.

وی افزود: باتوجه به خوارک بسیار خوب اتیلین گچساران این امادگی را داریم که از سال آینده سرمایه گذاران داخلی و خارجی نسبت به سرمایه گذاری در این حوزه اقدام کنند.

وزیر نفت تاکیدکرد: وزارت نفت نیز چتر حمایتی از سرمایه گذاران را خواهد داشت که بتوانیم سایر پتروشیمی ها که قرار است در این صنعت پیشران فعالیت داشته باشند را خوراک آن را تامین و همه جوره نیز آنان را حمایت خواهیم کرد.

اوجی در ادامه تاکیدکرد: بالغ بر ۱۳درصد از مخازن نفتی و ذخایر نفتی کشور با ظرفیت وتوان تولید ۶۲۰هزار بشکه در روز در استان کهگیلویه وبویراحمد است که به همین منظور ۳پروژه در این استان تعریف شده است که بر روی میادین نفتی بی بی حکیمه، گچساران ۱ و گچساران۲ و ۳ و ۴ در مدت زمان ۳سال آینده ما ۴۰هزار بشکه در روز افزایش ظرفیت نفت را از این میادین داشته باشیم.

وی در ادامه تاکیدکرد:بالغ بر ۲۶۰میلیون یورو سرمایه گذاری خواهیم داشت که خود وزارت نفت از طریق شرکت های تابع و شرکت ملی نفت این سرمایه گذاری را انجام خواهیم داد.

اوجی گفت: باتوجه به پروژه های بالا دستی و پائین دستی که تعریف شده است قطعا می تواند یک اشتغالزایی خیلی خوبی را برای استان رقم بزند.

وی در ادامه گفت: ما تا پایان امسال ۹۲روستا استان که بالغ بر ۸۲میلیادر تومان بار مالی دارد را گازرسانی و برای سال جدید نیز ۷۸روستای دیگر نیز گازرسانی خواهند شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه