logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدال طلای خود را به امام رضا(ع) تقدیم می‌کنم؛

زارع: استیوسون آمریکایی نیامد تا من صاحب مدال طلا شوم/ دیگر این سکوهای قهرمانی باید برای من باشد!

زارع: استیوسون آمریکایی نیامد تا من صاحب مدال طلا شوم/ دیگر این سکوهای قهرمانی باید برای من باشد!
آزادکار طلایی تیم ملی کشتی گفت: از این به بعد این مسیر و این سکوها باید برای من باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین زارع، آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم تیم ملی کشتی کشورمان پس از کسب مدال طلای رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۱ اظهار داشت: خیلی حس خوبی دارم. خدا را شکر می‌کنم که بعد از ۳۲ سال که پهلوان علیرضا سلیمانی مدال طلا را در سنگین وزن به دست آورده بود، امروز این افتخار را به دست آوردم. از کادرفنی که در این مدت خیلی زحمت کشیدند و شبانه‌روز تمرینات را با تدابیر ویژه برنامه‌ریزی کردند، تشکر می‌کنم. از همه مردم ایران تشکر می‌کنم که برای ما دعا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
دارنده مدال برنز المپیک توکیو درباره تفاوت مدال المپیکی‌اش با این مدال طلا عنوان داشت: در توکیو آن چنان که باید آمادگی لازم را نداشتم اما در این مدت اشتباهاتم را جبران کردم. به همه قهرمانان فکر کرده بودم، حتی منتظر کشتی گرفتن با استیوسون آمریکایی بودم اما او نیامد و من اینجا صاحب مدال طلا شدم.
,
 
,
زارع در مورد بدل‌کاری‌اش در نروژ بیان داشت: مربیان درباره کشتی‌ها خیلی کار کرده بودند، مخصوصا کشتی با گنو پتریاشویلی و طاها آکگول و این که سعی کردم در این مدت اشتباهاتم را جبران کنم.  البته حریف اصلی من فقط پتریاشویلی نبود و در دیدار نیمه‌نهایی هم رقابت سنگینی با طاها آکگول داشتم. آکگول تنها کشتی‌گیری بود که مقابل زیر کتف زدن‌های من ایستادگی کرد و تسلیم زیرکتف زدن‌های من نشد و به همین دلیل تاکتیک دیگری را به مبارزه‌ام اضافه کردم و خوشبختانه توانستم بر این کشتی‌گیر قلدر و عنوا‌ن‌دار غلبه کنم.
,
 
,
سنگین‌وزن طلایی کشورمان در پایان گفت: خدا را شکر می‌کنم که توانستم قهرمانان بزرگ را شکست دهم، از این به بعد این مسیر و این سکوها باید برای من باشد. شبانه‌روز تلاش می‌کنم تا بتوانم این پیروزی‌ها را ادامه دهم. گام بعدی قهرمانی‌های جهان بعدی خواهد بود. این را هم بگویم که قبل از آغاز رقابت پایانی از امام رضا (ع) مدد گرفتم و حالا هم مدال طلای خود را به امام رضا(ع) تقدیم می‌کنم و می‌خواهم مدالم را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کنم. همواره ارادت خاصی به امام هشتم داشته‌ام و بلافاصله بعد از بازگشت به ایران، همراه با خانواده به پابوس امام رضا(ع) خواهم رفت.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه