اخبار داغ
  1. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  2. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  3. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  4. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  5. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  6. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  7. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  8. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  9. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  10. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  11. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  12. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  13. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  14. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  15. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  16. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  17. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  18. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  19. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  20. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟

وزیر اقتصاد خبر داد:

رشد ۱۰۰ درصدی ترخیص کالا در شهریور

رشد ۱۰۰ درصدی ترخیص کالا در شهریور
وزیر اقتصاد از رشد ۱۰۰ درصدی ترخیص کالا در گمرکات کشور در شهریور ماه نسبت به ۵ ماهه اول سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی در این جلسه با اشاره به اینکه مسئله اصلی امروز کمیسیون کشاورزی حل مشکل واردات نهاده‌های دامی است، گفت: بر اساس قانون، مسئولیت تولید و بازرگانی محصولات و کالاهای کشاورزی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، تأمین ارز واردات کالا به عهده بانک مرکزی و یکی از حلقه‌های واردات، گمرک جمهوری اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: برای ترخیص کالا حدود ۲۶ تا ۲۹ دستگاه دخیل هستند و اینکه با چه کیفیت و سرعتی ترخیص کالا انجام شود، بستگی به نظم و هماهنگی این دستگاه‌ها دارد.
,
 
,
وزیر اقتصاد میانگین ماهیانه ترخیص کالا در ۵ ماه اول سال را ۲.۷ میلیون تن عنوان کرد و اظهار داشت: این رقم فقط در شهریور ماه و با آغاز فعالیت دولت سیزدهم ۵.۳ میلیون تن بوده است که رشدی در حدود ۱۰۰ درصد را نشان می‌دهد.
,
 
,
وی در عین حال وضعیت فعلی را همچنان نامطلوب خواند و افزود: باید تلاش بیشتری کنیم و چاره‌ای بیندیشیم تا از رسوب کالا در کشتی‌ها، انبارها و باراندازها جلوگیری شود.
,
 
,
در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند و به سوال نمایندگان پاسخ دادند.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه