اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تسلیت بلاتر به مظلومی

تسلیت بلاتر به مظلومی
سپ بلاتر در نامه خود نوشت: انتشار خبر درگذشت غلامحسین مظلومی معروف به "سرطلایی"؛ بازیکن بین المللی فوتبال ایران، مربی و سرپرست فوتبال بسیار حزن انگیز بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامظلومی در سه تورنمنت بزرگ تیم ملی ایران به خوبی درخشید که شامل رقابتهای جام ملتهای آسیا 1972، بازی های آسیایی 1974 تهران و بعلاوه رقابتهای جام ملتهای آسیا 1976 تهران که البته در این تورنمنت به عنوان آقای گل نیز شناخته شد، است. همچنین وی در المپیک 1976 مونترال حضور داشت که در آن بازی ها تیم ایران به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سرطلایی در دوران خدمت خود برای سه باشگاه تاج آبادان، تاج تهران (استقلال)، شهباز و 48 بازی برای تیم ملی ایران داشته است. وی همچنین در سال 1367 به مدت یکسال سرمربی تیم فوتبال استقلال بود. وی در طول بازی خود 37 گل را برای تیم ملی فوتبال ایران به ثمر رساند و به مدت 20 سال مداوم به عنوان بهترین گلزن ایران بود تا زمانی که علی دایی رکورد وی را شکست. او در بازی های آسیایی 1974 و رقابتهای جام ملتهای آسیا 1976 به عنوان آقای گل شناخته شده بود.

,

مظلومی طی دو سال اخیر سرپرست تیم باشگاهی شاهین بوشهر و به صورت افتخاری سرپرست باشگاه استقلال نیز بود.

,

من از طرف فیفا و خانواده جهانی فوتبال، از صمیم قلب به شما، فدراسیون فوتبال ایران و علی الخصوص به خانواده غلامحسین مظلومی، دوستان و طرفداران وی تسلیت می گویم. امیدوارم تا از این طریق توانسته باشم مطالبی را عنوان کنم که باعث آرامش و تسلی خاطر شما شده و کمی از غم و اندوهتان کم کنم.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه