logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امروز رخ داد؛

ادامه ریزش بازار سهام با افت ۳۸ هزار واحدی شاخص بورس/ ۱۶هزار میلیارد تومان ارزش معاملات تالار شیشه‌ای

ادامه ریزش بازار سهام با افت ۳۸ هزار واحدی شاخص بورس/ ۱۶هزار میلیارد تومان ارزش معاملات تالار شیشه‌ای
شاخص کل بورس تهران امروز در پایان معاملات با ریزش ۳۸ هزار واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۴۱۸ هزار واحد ایستاد و ارزش معاملات نیز به حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان رسید.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریزش بازار سهام امروز هم ادامه داشت و شاخص کل بورس به عنوان نماگر بازار با افت ۳۸ هزار واحدی همراه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به اعتقاد کارشناسان، عقب نشینی نرخ ارز و اخبار سیاسی در این افت اثر گذار است؛ با این حال معاملات امروز با افت قیمت‌ها آغاز شد و شاخص بورس ۲.۶۶ درصد ریزش کرد.

,

موثرترین گروه‌ های صنعتی امروز فلزات اساسی و محصولات شیمیایی بودند و از ۳۴۴ نماد معامله شده در بورس، قیمت پایانی ۱۹ سهم مثبت و ۳۲۲ سهم منفی شد؛ در فرابورس ۱۴۳ نماد معامله شده، قیمت ۱۳ سهم مثبت و ۱۳۰ سهم منفی بود.

,

 

,

معامله گران امروز در بازار سرمایه (بورس و فرابورس) بیش از ۹۵۷ هزار معامله انجام دادند و مالکیت بیش از ۹ میلیارد و ۴۵۱ میلیون سهم و اوراق مالی دادوستد شد.

, معامله گران امروز در بازار سرمایه (بورس و فرابورس) بیش از ۹۵۷ هزار معامله انجام دادند و مالکیت بیش از ۹ میلیارد و ۴۵۱ میلیون سهم و اوراق مالی دادوستد شد.,

ارزش کل معاملات امروز به بیش از ۱۵ هزار و ۹۰۶ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۵۷۶۵ میلیارد تومان بود و حقیقی‌ها بیش از ۱۲۳۳ میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند.

,

 

,

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با ۳۸ هزار و ۷۷۲ واحد ریزش به یک میلیون و ۴۱۸ هزار و ۷۲۱ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۱۲ هزار و ۱۸۴ واحد منفی عدد ۴۰۱ هزار و ۵۷۴ واحد را ثبت کرد.

, شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با ۳۸ هزار و ۷۷۲ واحد ریزش به یک میلیون و ۴۱۸ هزار و ۷۲۱ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۱۲ هزار و ۱۸۴ واحد منفی عدد ۴۰۱ هزار و ۵۷۴ واحد را ثبت کرد.,

معامله گران در بورس بیش از ۶ میلیارد و ۳۴ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۵۶۴ هزار معامله و به ارزش ۴۹۱۶ میلیارد تومان دادوستد کردند.

,

نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، فولاد مبارکه اصفهان، ملی‌ صنایع‌ مس‌ ایران‌، معدنی و صنعتی گل گهر، پالایش نفت اصفهان و سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

,

 

,

شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز قرمز پوش بود و با افت ۳۵۰ واحدی به ۵۰ هزار و ۴۸۴ واحد رسید.

, شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز قرمز پوش بود و با افت ۳۵۰ واحدی به ۵۰ هزار و ۴۸۴ واحد رسید.,

معامله گران در فرابورس بیش از ۳ میلیارد و ۴۱۷ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۳۹۳ هزار نوبت و به ارزش ۱۰ هزار و ۸۹۲ میلیارد تومان را معامله کردند.

,

نمادهای پلیمر آریا ساسول، سرمایه گذاری صبا تامین، پتروشیمی تندگویان، ذوب آهن اصفهان، فرابورس ایران و فولاد هرمزگان جنوب با بیشترین اثر منفی در افت شاخص فرابورس بیشترین نقش را داشتند.

,
 
,
انتهای پیام 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه