اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به هدفم رسیدم

زاهدی: احمدی تکواندوکار باکیفیتی است از یک لحظه غفلت بهترین بهره را بردم/ عنوان فنی‌ترین تکواندوکار باشگاه های آسیا انگیزه‌هایم را بالاتر برد

زاهدی: احمدی تکواندوکار باکیفیتی است از یک لحظه غفلت بهترین بهره را بردم/ عنوان فنی‌ترین تکواندوکار باشگاه های آسیا انگیزه‌هایم را بالاتر برد
فنی‌ترین بازیکن جام باشگاه های آسیا گفت: احمدی بازیکن بسیار باکیفیتی است و حتی در دیدار نهایی نیز از من پیش بود، اما ناامید نشدم و از یک لحظه غفلت بهترین بهره را بردم و توانستم به مقام قهرمانی دست پیدا کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، محمدحسین زاهدی در خصوص سطح دهمین دوره مسابقات تکواندو جام باشگاه‌های آسیا اظهار داشت: مسابقات با حضور بهترین‌های تکواندوی ایران و بازیکنان خارجی از سطح بسیار بالایی برخوردار بود و شاهد رقابت‌های جذاب و نفس‌گیری بودیم. خدا را شکر توانستم در وزن 68- کیلوگرم به مدال طلا دست پیدا کنم و دل پدر و مادر و اساتیدم را شاد کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در خصوص برتری در دیدار نهایی مقابل سروش احمدی گفت: از ابتدا برای قهرمانی در این مسابقات شرکت کرده بودم و خدا را شکر به هدفم رسیدم. در دیدار نهایی با سروش احمدی یکی از بهترین تکواندوکاران ایران مبارزه کردم. احمدی بازیکن بسیار باکیفیتی است و حتی در دیدار نهایی نیز از من پیش بود، اما ناامید نشدم و از یک لحظه اشتباه بهترین استفاده را بردم و توانستم به مقام قهرمانی دست پیدا کنم. روی ضربات موم دولیو چاگی تمرینات زیادی داشتم و در فینال یک لحظه این فرصت پیش آمد و من نیز بهره بردم.

,

تکواندوکار تیم لوازم خانگی کن در خصوص کسب عنوان فنی‌ترین بازیکن مسابقات عنوان کرد: خیلی خوشحالم که به این دستاورد مهم رسیدم. عنوان فنی‌ترین بازیکن مسابقات انگیزه‌هایم را برای ادامه موفقیت بالاتر برده و امیدوارم همین روند را در مسابقات آینده نیز ادامه بدهم. برای اولین بار در باشگاه‌های آسیا حضور داشتم که خدا را شکر در نهایت به مدال طلای وزن 68- کیلوگرم و عنوان فنی‌ترین بازیکن مسابقات ختم شد.

,

زاهدی با تاکید بر تلاش خود برای حضور در تیم ملی عنوان کرد: همه هدفم حضور در تیم ملی است و امیدوارم در مسابقات جهانی افتخار این را داشته باشم عضوی از تیم ملی باشم و برای کشورمان افتخارآفرینی کنم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه