اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فعال بازار سرمایه در گفت‌وگو با دانا مطرح کرد؛

نقش خرید اوراق دولتی توسط بانک‌ها در ریزش بورس/ افزایش شتاب خروج پول از بازار سرمایه برای خرید «رمز ارزها»/ چرا بازار سهام بی‌رمق است؟

نقش خرید اوراق دولتی توسط بانک‌ها در ریزش بورس/ افزایش شتاب خروج پول از بازار سرمایه برای خرید «رمز ارزها»/ چرا بازار سهام بی‌رمق است؟
فعال بازار سرمایه یکی از علت‌های بی‌رمقی و ریزش بورس در دو هفته اخیر را خرید اوراق دولتی توسط بانک‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری و کاهش تقاضا دانست و گفت: افت اخیر بازار سهام و رشد رمزارزها، باعث افزایش شتاب خروج پول از بورس به سمت خرید ارزهای دیجیتال شده است.
[

محمدحسین علیزاده رهبر، رئیس هیئت مدیره کارگزاری اقتصاد بیدار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره علت روند نوسانی و ریزش بورس در دو هفته اخیر، اظهار کرد: چند نکته در این رابطه وجود دارد که مهم‌ترین آن این است که در هفته گذشته بانک‌ها اقدام به خرید اوراق تأمین مالی از طریق بانک مرکزی کردند که باعث شد بخشی از وجوه بازار سرمایه به آن سمت برود و کاهش تقاضا در بازار را در پی داشته باشد.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: از سوی دیگر تغییر مدیریت میانی در سطح صندوق‌های دولتی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری دولتی نیز باعث افزایش بی‌انگیزگی برای سرمایه‌گذاری و رها شدن خریدها از طریق این نوع صندوق‌ها و شرکت‌ها در بازار سرمایه از دیگر علت‌ها افت بورس بود.

علیزاده رهبر گفت: بحث بازارهای موازی و کریپتوکارنسی‌ها (رمز ارزها) که تحلیل‌ها نشان داده در ماه اخیر نسبت به بازار بورس سودهای بهتری را داشته است نیز در کنار سایر عوامل موجب شده که سرمایه‌گذاری در بورس کاهش یابد و شاهد خروج پول باشیم. سرمایه‌گذاران با دیدن سودهای عجیب و غریب ارزهای دیجیتال، تمایل کمتری نسبت به سرمایه‌گذاری در بورس پیدا کرده‌اند.

کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: مجموعه این عوامل باعث شده که در هفته گذشته روند خروج پول از بازار سرمایه شتاب بیشتری بگیرد و مردم به هر قیمتی برای دستیابی به سود در بازارهای موازی، اقدام به فروش و نقدکردن سرمایه خود در بازار سرمایه کردند که این موضوع به‌تنهایی موجب ضعف در بورس شده تا جایی که در روزهای انتهایی هفته گذشته از بازار، با وجود افزایش میزان تقاضا اما با توجه به عرضه‌های زیاد شاهد افت و مثبت شدن بی‌جان بازار در دو روز پایانی باشیم.

,
,
,
,
,
 
,
بازار سهام باید مثبت می‌شد/ بورس بیشتر از سایر بازارها سود می‌دهد
, بازار سهام باید مثبت می‌شد/ بورس بیشتر از سایر بازارها سود می‌دهد, بازار سهام باید مثبت می‌شد/ بورس بیشتر از سایر بازارها سود می‌دهد,

وی گفت: با وجود همه این مشکلات، در مجموع با توجه به گزارشات ۶ ماهه از وضعیت مالی و سودآوری شرکت‌ها، امروز اصولاً باید شاهد سراسر سبزی بازار می‌بودیم اما در حال حاضر به‌واسطه خروج و عدم وجود پول، رمقی برای رشد بورس نمانده و تا پول به بازار تزریق نشود، رشدی را شاهد نخواهیم بود.

علیزاده رهبر در پایان با اشاره به اینکه امروز سهم‌ها در شرایط بسیار خوبی قرار دارند، اظهار کرد: اگر شرایطی فراهم شود و اعتماد به بورس بازگردد، با تحلیلی ساده می‌توان روند منطقی سود را تا پایان سال برای بازار سهام پیش بینی کرد؛ زیرا با توجه به ارزندگی اکثر سهم‌ها، بورس نسبت به سایر بازارها تا انتهای سال جاری سود بهتری را به سرمایه‌گذاران خود خواهد داد.

,
,
,

 

,

وحید دانشمند
انتهای پیام/

 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه