logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وسایل رشته ما به عنوان وسایل لوکس به حساب می‌آمدند

اشرف: قایق‌های فدراسیون قایقرانی بالاخره از گمرک ترخیص شد!/ ساخت تجهیزات رویینگ در ایران امکان‌پذیر نیست

اشرف: قایق‌های فدراسیون قایقرانی بالاخره از گمرک ترخیص شد!/ ساخت تجهیزات رویینگ در ایران امکان‌پذیر نیست
نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی گفت: سال‌ها در قانون گذاری اولیه قایق‌ها به عنوان وسایل لوکس به حساب می‌آمدند، برای بعضی از رشته‌ها مثل رویینگ اولین بار بود که لیگ برپا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کتایون اشرف نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی درباره برنامه های اخیر این رشته اظهار داشت: ما مسابقات قهرمانی آسیا در رشته رویینگ و در تایلند را خواهیم داشت. مسابقات قهرمانی را در کشور به منظور آماده کردن ارنج تیم‌ و مشخص شدن ورزشکارانی که رکورد لازم برای اعزام به این مسابقات کسب کردند را داریم. روز دوشنبه مجدد ما یک تست گیری داشته و اردوها را در زمان مسابقات آسیایی و اوایل آذر ماه ادامه می‌دهیم. همچنین بعد از ۲ سال رقابت‌های قهرمانی جوانان کشور را از هفته آینده یکشنبه برای رشته کایاک انجام می‌دهیم. البته برای معلولین هم این مسابقات را در نظر گرفتیم که اتفاق خوبی است که هم قهرمانی جوانان و هم برای معلولین بتوانیم مسابقات قهرمانی مستمر داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اشرف با اشاره به تاخیر ارسال قایق‌ها افزود: خوشبختانه قایق ها به دست بازیکنان رسید. وقتی این تعداد قایق به ناوگان ما اضافه شود ما می‌توانیم قایق‌هایی هم به استان‌ها ارسال و آن‌ها هم بتوانند کار کنند. ساخت قایق‌های رویینگ در ایران سخت بوده و امکان‌پذیر نیست. آمدن این قایق‌ها کمک بزرگی به بازیکنان کرده که بتوانند بهتر تمرین کنند. استان‌ها هم صاحب قایق می‌شوند. با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد هر چه ورزشکاران را در تهیه و ورود تجهیزات کمک کنیم، کمک شایانی را به آنان انجام دادیم.

,

وی بیان داشت: ما در این دو سال اخیر به گونه ای مسابقات را داشتیم که لیگ در حال برگزاری باشد. برای بعضی از رشته‌ها مثل رویینگ اولین بار بود که لیگ برپا شد. سعی ما بر این است که کاپ‌هایی را به این مسابقات اضافه کنیم چرا که هر چه تعداد مسابقات بیشتر شود بازیکنان موفق تر خواهند بود. در تلاش هستیم برگزاری یک قهرمانی در کشور را به برگزاری چند لیگ و کاپ تغییر دهیم تا به تدریج باعث باتجربه شدن بچه‌ها شود.

,

نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی در پایان صحبت های خود با رادیو ورزش گفت: سال‌ها در قانون گذاری اولیه، قایق‌ها به عنوان وسایل لوکس به حساب می‌آمدند. مشکل بعدی هم ترخیص این قایق‌ها از گمرک بود. امیدوارم در آینده این مشکلات مرتفع شود. قایق‌ها نه تنها لوکس نیستند و برای برگزاری مسابقات و ایجاد شرایط میزبانی به آن نیاز داریم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه