اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دستیار اول مهدوی کیا را بهتر بشناسید؛

ماجراجویی با مرد هلندی تا المپیک پاریس/ محبوبیت وِیژه لامرز در اردوی تیم فوتبال امید

ماجراجویی با مرد هلندی تا المپیک پاریس/ محبوبیت وِیژه لامرز در اردوی تیم فوتبال امید
سایت فدراسیون فوتبال به معرفی دستیار هلندی سرمربی تیم فوتبال المپیک کشورمان پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کسب ۶ امتیاز از دو بازی و هم چنین زدن ۶ گل به حریفان بدون اینکه تیم فوتبال امید گلی را در این دو بازی دریافت کندریال نشان می دهد که مهدی مهدوی کیا و همکارانش در فرصت کمی که در اختیار داشتتند، تیم خوبی ساختند و به همین بهانه امید می رود فردا هم در بازی با تیم امید تاجیکستان برنده شوند تا در نهایت به عنوان تیم اول به دور نهایی بازی ها صعود کنند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سایت فدراسیون فوتبال به همین بهانه در مقاله ای دستیار اول مهدی مهدوی کیا را معرفی کرده؛ در تعریف جان لامرز هلندی می خوانیم: جان لامرز مربی اهل هلند و بازیکن سابق است که در زمان بازیگری در پست مهاجم بازی می کرد. او اخیرا سرمربی باشگاه دانمارکی Esbjerg fB بود.لامرز علاوه بر کار فنی و مربیگری، مدیریت فوتبال را انجام داده است. این مربی ۵۷ ساله از سال ۱۹۸۲ تا سال ۲۰۰۰ در باشگاه های مختلف هلند، آلمان، فرانسه بازی کرده و دوران بازیگری اش را در نیوزلند به پایان رسانده است. لامرز یک مهاجم گلزن هم بوده و البته علاقه ویژه ای به سبک بازی هجومی دارد.
,
 
,
از سال ۲۰۰۴ سرمربیگری را در تیم های هلندی و آلمانی شروع کرد و قبل از حضور در تیم امید ایران به عنوان دستیار مهدی مهدوی کیا، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ سرمربی یک باشگاه دانمارکی به نام Esbjerg fB بود.جان لامرز محبوبیت ویژه ای بین بازیکنان تیم امید ایران دارد و علاوه بر جدیت ویژه ای که در کار دارد با بازیکنان ارتباط ویژه و رفاقت دارد و به خوبی با بازیکنان ارتباط برقرار می کند و به دقت عملکرد بازیکنان را در داخل اردو و در تمام موقعیت ها زیرنظر دارد و در حین بازی ها به موقع به کمک مهدی مهدوی کیا می آید و به سرمربی تیم امید، مشاوره می دهد. آرامش جان لامرز هلندی یکی از خصوصیات ویژه اش است استرس را از بازیکنان و کادر دور می کند.
,
 
,
لامرز در زمانهایی به غیر از تمرین و آنالیز تمرین ملی پوشان، بازیهای مختلف لیگ های اروپایی را از طریق سایت ها و اپلیکیشن ها پیگیری می کند و اطلاعات ویژه ای از فوتبال قاره سبز در کشورهای صاحب فوتبال مثل انگلیس، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، هلند، پرتغال و بلژیک دارد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه