اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صعود تیم زیر ٢٣ سال حاصل تلاش ارکان فدراسیون، کادر فنی و بازیکنان بود

اصولی: باید معماری جدید فوتبال ایران تکامل یابد/ تیم امید آینده تیم بزرگسالان را تامین می کند

اصولی: باید معماری جدید فوتبال ایران تکامل یابد/ تیم امید آینده تیم بزرگسالان را تامین می کند
عضو هیات رئیس فدراسیون فوتبال گفت: صعود تاریخی تیم فوتبال امید و پیروزی پیاپی خارج از خانه توسط تیم های ملی فوتبال باعث دلگرمی، شادی و هیجان ملت عزیز ایران شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون، احسان اصولی عضو هیات رییسه و رئیس کمیته بازاریابی ضمن تبریک به جامعه فوتبال و ملت عزیز ایران در راستای پیروزی تیم امید و صعود به مرحله بعدی رقابتهای آسیا اظهار داشت: این اتفاق تاریخی را به کاروان تیم امید، جامعه فوتبال و ملت عزیز ایران تبریک می گویم. تیم امید با درخشش و بازی خوبی که انصافا دیشب انجام داد، نشاط، شور و حال فوق العاده ای به جامعه تزریق کرد. این امر بدون شک نوید بخش وجود یک ذخیره و پشتوانه خوبی برای تیم ملی بزرگسالان برای آینده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: نمایشی که دیشب دیدیم، ماحصل تلاش و زحمات شبانه روزی طی چند ماه گذشته توسط رئیس فدراسیون، کمیته جوانان، سرمربی خوشنام تیم و تمام اجزای فدراسیون در کنار حمایتهای دولت، وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و پیشکسوتان بوده که با یک هماهنگی کامل به دست آمده است. در واقع اجزای شکل دهنده فدراسیون فوتبال با ریاست عزیزی خادم از هیچ تلاشی برای موفقیت تیم های ملی اعم از بزرگسالان، امید، بانوان، فوتسال و فوتبال ساحلی و دیگر رده ها دریغ نکرده تا این نمایش را ببنیم و تیم امید این درخشش را داشته باشد و در نهایت مقتدرانه به مرحله بعد صعود کند. امیدوارم با اجرای برنامه ها و حضور موفق ملی پوشان در میادین مختلف، سال آینده شاهد کسب سهمیه المپیک باشیم.

,

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در ادامه موفقیت تیم امید را امیدبخش و دلگرم کننده دانست و معتقد است که این تیم پشتوانه تیم ملی فوتبال بزرگسالان خواهد بود. وی در اینباره گفت: نکته ای که وجود دارد اهمیت درخششی است که این تیم داشته است. این درخشش امیدبخش و دلگرم کننده برای ما و آینده فوتبال است و آینده تیم فوتبال بزرگسالان را نیز تامین می کند. ضمن اینکه شاهد درخشش و پیروزی ملی پوشانمان در راه جام جهانی هستیم و با بازیهای درخشان و خوبی که از این تیم می بینیم و اکنون در رنکینگ در جایگاه نخست آسیا قرار دارند، این امر باعث خشنودی ملت شریف ایران است. بدون شک پیروزی و موفقیت های تیم امید این دلگرمی را دارد که در سالهای آتی ملی پوشان این رده جای ستاره ها و سوپر ستاره های تیم ملی بزرگسالان را خواهند گرفت و مسیر رشد و توسعه فوتبال که توسط فدراسیون فوتبال طراحی شده و این طراحی نوید بخش توسعه پایدار بخصوص در بخش فوتبال ملی در سالهای آتی خواهد بود، رقم می خورد.

,

وی ادامه داد: این اتفاقات حاصل تلاش همه اجزای فدراسیون است. با هدایت و مدیریت عزیزی خادم و همکارانم در هیات رییسه تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا زمینه ساز خشنودی و نشاط جامعه باشیم و مردم ما به این تیم ملی و جوانان برومند که افتخارآفرینی می کنند، افتخار کنند. از همین رو پروازهای اختصاصی، امکانات ویژه، کمپ های مختلف تمرینی را فراهم می کنیم تا ملی پوشان با فراغ خاطر به تمرینات خود بپردازند و نتایج درخشان کسب کنند.

,

عضو هیات رئیسه فدراسیون در پایان در خصوص نقش دولت، مجموعه وزارت ورزش و جوانان در کنار کمیته ملی المپیک گفت: بدون شک تمامی ارگان های فوق نقش راهبردی و سیاستگذاری در حمایت از این تیم ها دارند. در سالهای اخیر از جهت محدودیت منابع مالی که دولت با آن مواجه شده، حمایت از تیم های ما یک مقداری کمرنگ بوده و بیشتر شاهد حمایتهای معنوی و ساختاری بودیم. در دوره سجادی که از مدیران نام آشنا در ورزش هستند و از اهمیت توجه به تیم های امید و پایه اطلاع کامل دارند، امیدوارم حمایتها بیشتر از گذشته صورت بگیرد. امیدورام این همکاری ها در حوزه لجستیکی و پشتیبانی بیش از پیش صورت گیرد تا شاهد این باشیم که اعتبارات دولتی، بودجه سال آینده و ردیف ویژه ای برای فوتبال ملی و تیم های پایه به تصویب برسد و از این منابع برای توسعه فوتبال پایه استفاده کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه