اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک فعال سیاسی:

مسئولان استان پاسخگوی عدم امکان ثبت نام کرمانشاهی ها در طرح جهش تولید مسکن باشند

مسئولان استان پاسخگوی عدم امکان ثبت نام کرمانشاهی ها در طرح جهش تولید مسکن باشند
محمد امین بهرامی گفت: در خصوص طرح جهش مسکن هیچگونه فرصت‌سوزی پذیرفته نیست و مسئولان استان کرمانشاه باید پاسخگو باشند که چرا اسم کرمانشاه در لیست ثبت نام طرح وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد امین بهرامی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص علت عدم امکان ثبت نام مردم کرمانشاه در طرح جهش مسکن، با بیان اینکه  مسکن جایی برای تاخیر و تعلل و کم کاری نیست گفت:  در خصوص طرح جهش مسکن هیچگونه فرصت‌سوزی پذیرفته نیست، مسئولین کرمانشاه از جمله استاندار، معاون عمرانی استاندار و مدیرکل راه و شهرسازی باید در این خصوص جوابگو باشند که چرا اسم کرمانشاه در لیست ثبت نام طرح وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: اینکه بگویند در استان های دیگر هم این مشکل پیش آمده  و برخی شهرهای دیگر نیز نتوانستند ثبت نام کنند و این چیز عجیبی نیست، پاسخ قانع کننده ای نمی تواند باشد.

بهرامی گفت: با توجه به اینکه قیمت مسکن دائماً در نوسان است و تجربیاتی که در مسکن مهر داشتیم، ممکن است همین فرصت سوزی سبب شود آرزوی خانه دار شدن برای بخشی از مردم چندین سال به تاخیر بیفتد نمی توان از کنار این تاخیر براحتی گذشت.

این فعال سیاسی اظهار داشت: مسئولین مربوطه باید با مردم صادق باشند و اعتراف کنند که این مشکل چرا ایجاد شده است و چرا زمین مناسب در زمان‌مقرر تهیه نشده است؟

وی تصریح کرد: استاندار کرمانشاه معاون عمرانی استاندار و مدیرکل راه و شهرسازی باید جوابگو باشند، صرف اینکه بگویند پیگیری می‌کنیم، پذیرفته نیست.

بهرامی خاطر نشان کرد: باید از قبل زمین مناسب برای این موضوع انتخاب می شد، طرح جهش مسکن برای آن دسته از افرادی است که توان خرید مسکن به شیوه ی معمول را ندارند و جزو خانواده های متوسط و پایین جامعه هستند و این تعلل ها ظلم به این قشر است.

بهرامی گفت: خواهش می کنم این سه سوال را به صورت مشخص از مسئولان مربوطه بپرسید

اولاً مسئولین نامبرده باید دلیل عدم  انتخاب زمین مناسب در زمان مقرر را توضیح دهند و مشخص کنند که این تعلل به چه دلیلی صورت گرفته است؟

ثانیا اگر تاخیر در ثبت نام سبب شود که مردم کرمانشاه مجبور شوند به دلیل تورم، پول بیشتری پرداخت کنند چه کسی پاسخگو است؟ آیا استاندار، معاون عمرانی استاندار و مدیرکل راه و شهرسازی این پول را پرداخت می کنند؟

ثالثا چنانکه در مسکن مهر شاهد بودیم بعضا به دلیل تاخیر پیمانکار و سایر مسائل مردم در زمان مقرر به مسکن دست نیافتند و پس از گذشت ۸ سال همچنان سرگردانند. اگر همان مشکل برای عده‌ای به وجود بیاید چه کسی این ضرر را جبران می کند؟

وی اظهار داشت: ثبت نام در طرح جهش مسکن حق مردم کرمانشاه است و نباید با کم کاری و یا بی دقتی برخی مسئولین این فرصت از دست برود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه