اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه عاشورا:

طرح گفتمان ولایت اساسی ترین وظیفه اصحاب رسانه است

طرح گفتمان ولایت اساسی ترین وظیفه اصحاب رسانه است
فرمانده سپاه عاشورا گفت: طرح گفتمان ولایت که اصلی ترین چالش غرب است یکی از اساسی ترین وظایف اصحاب رسانه می باشد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، غلامعسگر کریمیان در همایش استانی "بسیج و رسانه" با اشاره به اینکه بسیج دارای رسالت جهانی است، گفت: اگر بسیج می خواهد در راستای تشکیل حکومت جهانی اسلا قدم بردارد، باید گفتمان ولایت و رهبری را با پشتوانه ی عظیم اسلام ناب محمدی مطرح نماید.

وی ادامه داد: این انقلاب به برکت خون شهیدان در فراسوی جهان مطرح شده است و اگر بخواهیم سخن حق اسلام ناب محمدی و اندیشه پاک اسلام را در دنیا رواج دهیم به رسانه ی قوی، ابزار به روز و خبرنگان متعهد این عرصه نیاز داریم.

وی افزود: بسیج محور اساسی قدرت و نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح شده و امروز صدای تفکر بسیجیان در دنیا طنین انداز شده است.

کریمیان اظهار کرد: بسیج در دوره های مختلف انقلاب اسلامی و در ماموریت های امنیتی به ویژه در عرصه ی بزرگ نبرد نرم که امروز میدان تقابل دشمن با اسلام است، حضوری مفید و موثر داشته است.

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به طرح های قومیت گرایانه و تجزیت طلبانه آمریکا در اوایل انقلاب، متذکر شد: بسیج و مقاومت مردمی در اوایل انقلاب در جلوه ی زیاده خواهی آمریکا را گرفت و با مقاومت در برابر عناصر منحرف و افراد لیبرالیستی توطئه ی آنها را نقش بر آب کردند.

وی خاطر نشان کرد: حضور بسیج در صحنه نبرد عامل اصلی شکست دشمن در هشت سال دفاع مقدس بود که علی رغم یش بینی های دشمنان با کم ترین امکانات ارتش تا دندان مسلح عراق را زمین گیر نمود.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ,


کریمیان تاکید کرد: در زمانی که انقلاب اسلامی با تحریم جهانی مواجه شد، تفکر بسیجی و همت والای بسیجیان کارهای بزرگ و دور از تصور را به انجام رساند.

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با ویژگی های بسیجی عنوان کرد: بسیجی بودن تنها به داشتن لباس، ظاهر خاص و کارت نیست، هر کسی که برای پیشرفت و سربلندی ایران و انقلاب اسلامی تلاش و فداکاری کند بسیجی است.
 
وی با اشاره به جایگاه و اهمیت نقش رهبری در نظام اسلامی تاکید کرد: اگر امت باشد، کتاب باشد ولی رهبر نباشد، جامعه به موفقیت نخواهید رسید، و لازم است به عنوان امت و اصحاب رسانه برای پیش برندگی سریع اهداف و آرمان اسلام حرکت کنیم.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه