اخبار داغ

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فاروج خبر داد؛

ارائه ۷۵۸ عنوان فعالیت در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی

ارائه ۷۵۸ عنوان فعالیت در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی
محمد مهدی شفیع‌آبادی گفت: در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فاروج در 6ماهه ابتدایی سال جاری بیش از 758 عنوان فعالیت انجام داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی شفیع‌آبادی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فاروج در گفتگو با خبرنگار عصراترک در فاروج اظهارکرد: یکی از رویکردهای جدی بسیج و سپاه در سال جاری کمک به کاهش آسیب‌ های اجتماعی  طلاق، اعتیاد و افزایش ازدواج، فرزندآوری، عفاف و حجاب و امربه معروف و نهی از منکراست

وی افزود: معاونت اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فاروج با همکاری فرمانده پایگاه های بسیج در شش ماهه اول در سطح پایگاه های  شهرستان به ارائه بیش از ۱۲۱ کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ۴۵ مسابقه فرهنگی و ورزشی ۱۰۹ تولید محتوا ۲۲ کار خلاقانه مبتکرانه با رویکرد کاهش آسیبهای اجتماعی در محله پرداختند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فاروج در پایان با اشاره به لزوم هم افزایی هرچه بیشتر سازمان‌های متولی کاهش آسیب‌های اجتماعی شهرستان خاطرنشان کرد: استفاده حداکثری از همه امکانات برای ارتقا سلامت محله  و همکاری و همراهی همه دستگاه و ادارات برای کاهش آسیب های اجتماعی امری است که کمک شایانی برای حل این معضلات خواهد کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه