اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خبر داد؛

جان دوباره به ۱۵ روستای خلیل‌آباد با اجرای عملیات بیابان‌زدایی/ تاغ کاری در ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی اجراشده است

جان دوباره به ۱۵ روستای خلیل‌آباد با اجرای عملیات بیابان‌زدایی/ تاغ کاری در ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی اجراشده است
ترابی با بیان اینکه عملیات تاغ کاری در ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان خلیل‌آباد انجام‌شده است، گفت: بیابان‌زدایی علاوه بر نجات ۱۵ روستا از حرکت شن‌های روان، باعث ارتقای سلامت روستانشینان باعث کاهش چشمگیر بیماری‌های تنفسی و تراخم چشمی در بین ساکنان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید ترابی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ با بیان اینکه خلیل‌آباد ۱۵۰هزار هکتار وسعت دارد که ۱۲۰ هزار هکتار آن اراضی ملی است، اظهار داشت: پروژه‌های آبخیزداری در ۸۰ درصد حوزه آبخیز شهرستان اجراشده است.

وی با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبخیزداری از بروز سیل و خسارت‌های ناشی از آن جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های آبخیزداری علاوه بر جلوگیری از بروز سیلاب، با تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی منجر به احیای ۱۶ حلقه چاه آب شرب و کشاورزی و قنات در شهرستان شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه بالغ‌بر ۶۰ درصد اراضی ملی شهرستان را مرتع و بیابان تشکیل می‌دهد و این میزان، اهمیت اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی را دوچندان می‌کند، تصریح کرد: یکی از مأموریت‌های منابع طبیعی بیابان‌زدایی است و به همین منظور کاشت درختچه تاغ در مناطق بیابانی شهرستان در حال انجام است.

وی با اشاره به اثرات مثبت و تأثیرگذار پروژه‌های آبخیزداری و بیابان‌زدایی در شهرستان خلیل‌آباد، اذعان کرد: قطع درخت تاغ توسط افراد سودجو برای تولید زغال از تخلفات آسیب‌رسان به عرصه‌های طبیعی است و  باید با متخلفان این حوزه بشدت برخورد شود تا شاهد وارد آمدن خسارات فراوان در این عرصه نباشیم.

ترابی با بیان اینکه قطع درختان تاغ در مناطق مختلف موجب پیامدهای ناگوار و جبران‌ناپذیری می‌شود و قطعاً ادامه این روند موجب روان شدن شن‌ها و هجوم آن‌ها به سمت شهرها و مناطق مسکونی می‌شود، عنوان کرد: عملیات تاغ کاری در ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان خلیل‌آباد انجام‌شده است.

وی با تأکید بر اینکه گونه تاغ عمدتاً در قسمت‌های بیابانی شهرستان کاشته می‌شود تا جلو ریز گردها، شن‌ها و ماسه‌های روان به‌منظور تسهیل زندگی مردم در روستاها و شهرها را بگیرد، تشریح کرد: بیابان‌زدایی علاوه بر نجات ۱۵ روستا از حرکت شن‌های روان،  باعث ارتقای سلامت روستانشینان شده بطوریکه بیماری‌های تنفسی و تراخم چشمی در بین ساکنان این روستاها نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه