logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع):

رزمایش مواسات تدبیر هوشمندانه رهبری در برابر دسیسه های اقتصادی دشمنان بود

رزمایش مواسات تدبیر هوشمندانه رهبری در برابر دسیسه های اقتصادی دشمنان بود
سردار اسماعیل فرجی با بیان اینکه نفوذی های در داخل کشور ماموریت داشته اند تا معیشت و اقتصاد مردم را دچار مشکل کنند، گفت:رزمایش مواسات تدبیر هوشمندانه رهبری در برابر دسیسه های اقتصادی دشمنان بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، صبح امروز سردار اسماعیل فرجی، فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) در حاشیه مراسم اهدای ۶۵ سری جهیزیه به زوج های جوان گفت: انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام(ره) با نام انقلاب مستضعفین، محرومین و پا برهنگان شکل گرفت و پیروز شد بطوری که تمام دنیا در برابر عظمت مردم ایران و حضرت امام(ره) ایستادند، اما کم آوردند.

سردار فرجی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان ۸سال جنگ را به ما تحمیل کردند و پس از جنگ نیز در فشار تحریم های اقتصادی قرار دادند تا بتوانند این انقلاب را شکست دهند.

وی افزود: در گام بعد دشمنان به بهانه ۱۱ سپتامبر ۲۰ سال افغانستان را اشغال کردند تا به ایران نزدیک باشند اما برای مقابله با ایران به آن اکتفا نکرده و به عراق نیز حمله کردند؛ هم زمان هم تحریم های شدیدی را بر علیه مردم ایران ایجاد کردند.

فرجی اظهار داشت: در گام بعد برای نزدیک شدن به مرزهای جمهوری اسلامی و محاصره ایران، با ایجاد داعش در سوریه و عراق بر علیه کشور فتنه کردند. اما با تدبیر مقام معظم رهبری و حضور مستشاری جمهوری اسلامی ایران و رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام به خصوص سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در منطقه، مجدد موفق به سرانجام رساندن فتنه خود نشدند.

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) با بیان اینکه همواره طرح ها و دسیسه های دشمن که تهدیدی برای نظام بود  به فرصتی برای جمهوری اسلامی تبدیل شد، گفت: در داخل کشور نیز مشکلات معیشتی و اقتصادی ایجاد کردند؛ اما غافل از اینکه مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی به رهبری مقام معظم رهبری، همانطور که در ۴۳سال برای مقابله با تمامی فتنه ها و دسیسه های دشمن برنامه داشته اند، برای این دسیسه ها نیز راهکار دارند.

وی خاطرنشان کرد: نفوذی ها در داخل کشور ماموریت داشتند تا معیشت و اقتصاد مردم را دچار مشکل کنند اما با تدبیر مقام معظم رهبری و فرمان در جهت حضور مردم در صحنه، نقشه های دشمنان نقش بر آب شد و رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه با همراهی و همدلی خیرین و دستگاه های اجرایی در جهت مرتفع کردن مشکلات اقتصادی مردم در چندین مرحله برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه