اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان مطرح شد؛

دستاوردهای شهید تهرانی مقدم کابوس دائمی دشمنان است/ دستان قدرتمند ایران دشمن را تحقیر و تنبیه کرد

دستاوردهای شهید تهرانی مقدم کابوس دائمی دشمنان است/ دستان قدرتمند ایران دشمن را تحقیر و تنبیه کرد
شماری از ائمه جماعت سیستان و بلوچستان گفتند: دستاوردهای شهید تهرانی مقدم کابوس دائمی دشمنان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، شماری از ائمه جماعت سیستان وبلوچستان با بیان اینکه دستاوردهای شهید تهرانی مقدم کابوس دائمی دشمنان است، گفتند: سرلشکر تهرانی مقدم نه تنها در دوران زندگی خود پایه گذار اقتدار شکست ناپذیر نظام ما بود، بلکه مسیری ساخت که تمامی اندیشمندان و دانشمندان علم هوا و فضا در مسیری که او ساخت حرکت می‌کنند.

رسیدن به قله های موشک سازی دستاورد تلاش پدر موشکی ایران

حجت الاسلام و المسلمین مراد نورایی یار، امام جمعه موقت سراوان بیان کرد: ۲۱ آبان ماه سالروز به شهادت رسیدن شهید حسن طهرانی مقدم پدر موشکی ایران است.

وی افزود: اگر تاریخ جنگ و تاریخ معاصر ایران را مطالبه کنیم شاهد رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس خواهیم بود که لازم است جوان‌ترها زندگی نامه شهدا و اهداف آنها را مطالعه کنند.

امام جمعه موقت سراوان ادامه داد: زمانی بود که نیاز به سیم خاردار داشتیم و هم زمان مواجهه با بحران تجهیزات و تسلیحات نظامی بودیم، انقلاب اسلامی تازه شکل گرفته بود و دشمنان از آینده انقلاب اسلامی می‌ترسیدند چرا که انقلاب اهداف آنها را نقش بر آب می‌کرد، اما نخبگانی از دل جنگ بیرون آمدند و دل مشکلات و تحریم‌ها توانستند در ابعاد مختلف تسلیحاتی، نظامی، موشکی، اقتصادی و هسته‌ای پیروز و سربلند شوند.

حجت الاسلام و المسلمین نورایی یار گفت: امروزه اثر قدرت های غربی رو به افول و نابودی هستند آنهم به دلیل پایداری و پایمردی دلاورمردانی از ایران اسلامی که امروزه جمهوری اسلامی ایران به یک ابرقدرت در جهان تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز جنگ، جنگ سایبری است و باید در این زمینه قدرتمند شویم، خاطر نشان کرد: شهید طهرانی مقدم بر این باور بود که ما می‌توانیم اگر یک زمانی از لیبی موشک می‌خریدیم با قیمت گزاف اما شهید طهرانی مقدم و یارانش وارد میدان شدند و امروزه به قله‌های رفیعی موشکی و شهرک‌های موشک سازی رسیدیم که مایه افتخار است.

امام جمعه موقت سراوان گفت: ۲۴ آبان ماه روز کتاب و کتابخوانی است که در بحث کتابخانه باید سعی کنیم اهمیت و توجه ویژه داشته باشیم چرا که نویسندگان و فیلسوفان و عارفان ما رنج سفر را برای جمع‌آوری گوشه‌ای از مطالب رنج سفر را تحمل می کرد تا مطالب نسل به نسل به آیندگان برسد.

حجت و الاسلام ‌نورایی یار اذعان کرد: ۲۶ آبان ماه سالروز آزادسازی سوسنگرد است که با حمله ناجوانمردانه عراق به مرزها شهرهای ایران یکی پس از دیگری در تصرف آنها قرار می‌گرفت و در چنگال دژخیمان بعث بودند که سرانجام در عملیات ظفرمندانه فتح خرمشهر، خرمشهر آزاد شد که یاد و نام آنها گرامی باد.

امام حسن عسکری (ع) بیشتر عمر خود را در زندان و حصر گذراند

حجت‌الاسلام والمسلمین عظیم بامری در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان دلگان با اشاره به سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع)، گفت: امام حسن عسکری (ع) زمان زیادی از زندگی خود را در زندان‌های خلفای عباسی گذراندند و ارتباطشان با شیعیان بسیار محدود بود.

امام جمعه شهرستان دلگان ادامه داد: از صفات بارز آن امام بزرگوار می‌توان به سخاوت، بخشش، عبادت، مهربانی، صبر و بردباری اشاره کرد.

وی افزود: در بیشتر منابع ذکر شده که امام حسن عسکری (ع) در ۸ ربیع‌الثانی سال ۲۳۲ هجری قمری در شهر مدینه متولد شده‌اند ولی در برخی منابع سامرا به عنوان محل تولد ایشان گفته شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین بامری اضافه کرد: امام حسن عسکری (ع) بیشتر عمر پربرکت خودشان را در زندان ها و حصر خلفای ظالم عباسی گذراند، به نحوی که ایشان ارتباطات بسیار محدودی با شیعیان داشتند.

امام جمعه شهرستان دلگان خاطرنشان کرد: امام حسن عسکری (ع) در ۸ ربیع‌الاول سال ۲۶۰ هجری قمری در شهر سامرا، به دستور معتمد عباسی به وسیله خوراندن زهر به ایشان به شهادت رسیدند.

دستان قدرتمند ایران دشمن را تحقیر و تنبیه کرد

حجت الاسلام والمسلمین محمود پارسا، امام جمعه شهر بنجار در خطبه های نماز جمعه ضمن اشاره به سالروز میلاد با سعادت و فرخنده امام حسن عسکری علیه السلام گفت: ایشان موجب فخر آزادی خواهان عالم است قطعا با تاسی از زندگی آن حضرت می توانیم موجبات خوشبختی و سعادت خود را فراهم کنیم.

وی افزود،: ۲۴ آبان ماه روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار و برزگداشت علامه طباطبایی صاحب المیزان است که اهمیت این موضوع انقدر زیاد است که رهبر انقلاب بارها تاکید کردند که کتاب وارد سبد اصلی زندگی خانواده ها شود و همه دستگاه ها و ارگانها و مردم باید تلاش کنند که این مطالبه اقا محقق شود و سرانه مطالعه را در منطقه افزایش بدهیم.

وی به سالروز آزاد سازی سوسنگرد اشاره کرد و گفت: این روز یادآور رشادت‌ها و دلاوریهای مردان مردیست که رفتند تا ما بمانیم و سردمداران کفر خیال کردند که با شهادت سردار سلیمانی منفعل می شویم ولی رویای انها تبدیل به کابوس شد نفت ایران را تحریم کردند ولی توانستیم نفت را به لبنان و ونزویلا برسانیم ،فروش بنزین را تحریم کردند تا ایران را فلج کنند اما به همت فناوران صادر کننده بنزین شدیم.

حجت الاسلام والمسلمین پارسا تصریح کرد: تقلای انگلیس و امریکا برای راهزنی نفتی، فرصتی شد که دستان قدرتمند ایران خط های قرمز قدرتها را بشکند و دشمن را تحقیر کند.

وی خاطرنشان کرد: تنها راه نجات از ویروس کرونا منحوس رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق واکسن کرونا است که باید این تزریق به بالای ۸۰ درصد برسد.

وی در ادامه به حل نشدن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اشاره کرد و افزود: قطعا افرادی منفعت طلب و سود جو پشت صحنه این گرانی ها هستند که اگر ارزانی مملکت را فرا بگیرد منافع نامشروع آنها به خطر خواهد افتاد و دولت نسبت به تکمیل تیم اقتصادی باید زودتر اقدام کند تا دچار آسیب بیشتر در حوزه اقتصاد و معیشت نشویم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, رسیدن به قله های موشک سازی دستاورد تلاش پدر موشکی ایران, رسیدن به قله های موشک سازی دستاورد تلاش پدر موشکی ایران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, امام حسن عسکری (ع) بیشتر عمر خود را در زندان و حصر گذراند, امام حسن عسکری (ع) بیشتر عمر خود را در زندان و حصر گذراند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, دستان قدرتمند ایران دشمن را تحقیر و تنبیه کرد, دستان قدرتمند ایران دشمن را تحقیر و تنبیه کرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه