logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ساری و میاندورود:

سفرهای استانی رئیس‌جمهور امید زیادی بین مردم ایجاد کرد/ واکسیناسیون نقطه قوتی برای دولت سیزدهم

سفرهای استانی رئیس‌جمهور امید زیادی بین مردم ایجاد کرد/ واکسیناسیون نقطه قوتی برای دولت سیزدهم
منصورعلی زارعی گفت: سفرهای استانی رئیس‌جمهور یک نقطه قوت است که توانسته امید زیادی را میان مردم ایجاد کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، 100 روز از نشستن سید ابراهیم رئیسی بر مسند ریاست قوه مجریه می گذرد، وی که با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» سیزدهمین دولت پس از پیروزی انقلاب را تشکیل داده، بر اساس وعده‌های انتخاباتی خود انتظاراتی را در مردم ایجاد کرده است.

منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با بلاغ، با اشاره به صد روزه شدن دولت سیزدهم اظهار کرد: دولت در چند زمینه کار خود را به خوبی شروع کرده؛ اولین آن در منظر مردم بودن است و در زمینه ارتباط با مردم عملکرد دولت خوب و قابل دفاع است.

وی بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان واکسیناسیون مردم را در بحث کرونا به خوبی انجام داد. اینها همگی امیدهای زیادی را در دل مردم ایجاد کرد و مخصوصا بحث واکسیناسیون نقطه قوتی برای دولت سیزدهم تلقی شد و فکر این را که دولت می‌تواند کاری را انجام دهد در مردم ایجاد کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: طی مدت سه ماه که از آغاز دولت سیزدهم می‌گذرد، اقدامات خوبی در وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته که شاه‌بیت آن توجه به تولید کالاهای اساسی و راهکارهای کم اثر کردن تحریم های آمریکا در حوزه امنیت غذایی است.

زارعی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی توجه به تولید گندم که امروزه مهمترین نقش را در امنیت غذایی کشور دارد، در دستور کار قرار داده و برای تولید محصولاتی مانند روغن که کشور 90 درصد وابسته به واردات است برنامه هایی تدوین کرده است.

وی در بخش دیگری گریزی به تغییر و تحول در استان زد و گفت: نیاز است تمام مدیران برای حل مشکلات مردم پای کار باشند و استاندار جدید را همراهی کنند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در خصوص بحث واردات برنج، گفت: مصرف ما ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن برنج است در حالی که فقط ۲ میلیون تن تولید میکنیم مازاد این میزان را باید وارد کنیم، طبق قانون از زمان برداشت برنج تا آبان ماه واردات ممنوع است.

این مسئول با بیان اینکه تنظیم حجم واردات برنج بر عهده دولت است، تصریح کرد: دولت به اندازه نیاز کشور اقدام به واردات برنج می‌کند.

زارعی با اشاره به بحث مرکبات، بیان کرد:در این بخش مشکل صادرات داریم از این رو نامه‌ای به کمیسیون کشاورزی مجلس و وزیر کشاورزی ارسال کردیم تا اگر شد حمل و نقل باری هوایی را با توجه به مشکلات مرزی فعال کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه