logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

چالش بزرگ نظام سلامت در روزهای کرونایی؛

وقتی جان مردم بازیچه کمپین‌های ضدواکسن‌ می‌شود/ واکسیناسیون؛ فرصتی طلایی برای مهار کرونا

وقتی جان مردم بازیچه کمپین‌های ضدواکسن‌ می‌شود/ واکسیناسیون؛ فرصتی طلایی برای مهار کرونا
در حالی که واکسیناسیون فرصتی طلایی برای مهار کروناست و به همت دولت شاهد تسریع در روند آن هستیم، بسیاری از جریان های ضد واکسن با بازیچه قرار دادن جان مردم مانع آنها برای تزریق می شوند که بدون تردید در افزایش آمار مبتلایان و مرگ و میرها تاثیرگذار خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ نزدیک به دو سال است که شاهد جدال جامعه جهانی با ویروسی منحوس به نام کرونا هستیم، بیماری که رعایت پروتکل های بهداشتی و واکسیناسیون موثرترین راه مقابله با آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم، با واردات واکسن از دیگر کشورها و تقویت تولیدات داخلی شاهد تسهیل و تسریع در روند واکسیناسیون هستیم، فرصتی طلایی که اگر در دولت قبل اتفاق می افتاد شاید وضعیت بهتری را سپری می کردیم.

اما با وجود این که واکسیناسیون به عنوان بهترین راه مهار کرونا در همه نقاط جهان به صورت گسترده در حال انجام است و در ایران نیز سرعت بسیار خوبی گرفته، اما برخی جریان های ضد واکسن در کشور با فعالیت گسترده خود باعث واکسن هراسی و مانع مردم برای تزریق می شوند، اتفاقی که سلامت و جان شهروندان را نشانه گرفته است. 

نقش گروه های ضد واکسن در پوشش واکسیناسیون
 
مجید سرتیپی، متخصص اپیدمیولوژی در این باره در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: سیستان و بلوچستان کمترین پوشش واکسیناسیون را در کشور دارد، یکی از دلایل آن فعالیت گروه های ضد واکسن است که خیلی پر رنگ در جامعه در حال فعالیت هستند.
 
 
,
,
,
,
, نقش گروه های ضد واکسن در پوشش واکسیناسیون, نقش گروه های ضد واکسن در پوشش واکسیناسیون,
,
,
,
,
, , , ,

راه اندازی کمپین برای افزایش سطح واکسیناسیون دوز دومی ها به ۸۰ درصد
 
سرتیپی اظهار کرد: در همین راستا کمپینی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با محوریت اطلاع رسانی و ارتقای پوشش واکسیناسیون افتتاح شد، هدف این است که تا ۲۰ آذر ماه پوشش واکسن دوز دومی ها را به ۸۰ درصد یا بالاتر از آن برسانیم.
 
وی گفت: یکی از دلایل نگرانی مردم عوارض واکسن هاست. جوی که توسط ضد واکسن ها ایجاد شده، در حالی که آن چه گفته می شود، صحت ندارد، وزارت بهداشت در خصوص عوارض واکسن مستنداتی را منتشر کرده که همه چیز در آن مشخص است.

شایعه پراکنی در خصوص بالا بودن آمار فوتی های ناشی از واکسن
 
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: کل واکسن ها به صورت میانگین حدود نیم درصد عوارض داشته که بالای ۹۵ درصد آن خفیف بوده و به ندرت پیش می آید کسی عارضه جدی داشته باشد. این که گفته می شود تعداد فوتی های ناشی از واکسن زیاد بوده، شایعه است.
 
وی گفت: طبق گزارش ها فقط یک مورد مرگ ناشی از واکسن داشتیم که مستقیم اتفاق افتاده است، بقیه موارد فوتی که به دنبال واکسیناسیون رخ داده، هیچ ارتباطی به واکسن نداشته، تعداد محدودی ممکن است ارتباط داشته باشد، اما علت آن واکسیناسیون نبوده، بلکه همراهی واکسن با یک عامل دیگر باعث فوت شده که آن را به واکسن منتسب می کنند، این موضوع در حال بررسی است.
 
,
, راه اندازی کمپین برای افزایش سطح واکسیناسیون دوز دومی ها به ۸۰ درصد , راه اندازی کمپین برای افزایش سطح واکسیناسیون دوز دومی ها به ۸۰ درصد ,
,
,
,
,
,
, شایعه پراکنی در خصوص بالا بودن آمار فوتی های ناشی از واکسن, شایعه پراکنی در خصوص بالا بودن آمار فوتی های ناشی از واکسن,
,
,
,
,
,
, ,


تاثیر قابل توجه واکسیناسیون در کاهش آمار مبتلایان و فوتی ها
 
سرتیپی اذعان کرد: بیش از ۵۰ میلیون نفر در کشور واکسینه شدند، تعداد کسانی که عارضه پیدا کردند خیلی کم بود، سه تا پنج درصد مبتلایان به کووید به طور طبیعی فوت می کنند، اگر این ۵۰ میلیون نفر واکسینه نمی شدند، تعداد قابل توجهی از آن ها به کرونا مبتلا می شدند، بیماری شان شدید می شد و تعداد زیادی نیز فوت می کردند که واکسیناسیون سبب جلوگیری از این اتفاق شده است.

وی افزود: نزدیک به ۱۳۰ هزار فوتی ناشی از کرونا در کشور داشتیم که بیش از ۹۵ درصد آن ها واکسن نزده بودند، اگر واکسن می زدند، این میزان فوتی نداشتیم. در این راستا که واکسن جلوی شدت بیماری و مرگ و میر را می گیرد، اطلاع رسانی به مردم انجام می شود، اما نباید انتظار داشته باشیم که صد در صد جلوی ابتلا را بگیرد.
 
این متخصص تصریح کرد: هیچ دانشمند و کارخانه تولید واکسنی ادعا نکرده که واکسن صد در صد جلوی ابتلا را می گیرد، اثربخشی واکسن ها مشخص است، واکسن های موجود و قابل دسترسی در کشور بالای ۸۵ درصد ایمنی ایجاد و از ابتلا جلوگیری می کنند، افرادی که مبتلا می شوند میزان بیماری ۹۵ درصد آن ها خفیف بوده و تعداد کسانی که ممکن است بیماری شان تشدید و راهی بیمارستان شوند انگشت شمار است.
 
انتهای پیام/

,
, تاثیر قابل توجه واکسیناسیون در کاهش آمار مبتلایان و فوتی ها, تاثیر قابل توجه واکسیناسیون در کاهش آمار مبتلایان و فوتی ها,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه