اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کرونا کماکان می‌تازد؛

کووید ۱۹ همچنان سوار بر دوش ناقلان سرخوش/ واکسیناسیون؛ تنها راه پایان یک بیماری جهانگیر و بازگشت به زندگی عادی

کووید ۱۹ همچنان سوار بر دوش ناقلان سرخوش/ واکسیناسیون؛ تنها راه پایان یک بیماری جهانگیر و بازگشت به زندگی عادی
کووید ۱۹ همچنان سوار بر دوش ناقلان سرخوشی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند می تازد، بیماری جهانگیری که بدون تردید رعایت موازین بهداشتی و واکسیناسیون تنها راه پایان آن و بازگشت به زندگی عادی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ چند ماهی است که شاهد تسریع روند واکسیناسیون در کشورمان هستیم، اتفاقی مهم که به همت دولت سیزدهم رقم خورد و وضعیت کرونایی کشور را تغییر داد و شرایط بهتری را به ارمغان آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
 
در این بین هستند کسانی که هنوز واکسن نزده اند، عده زیادی هم پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند که بخشی از آن ها را افراد واکسینه شده به خود اختصاص داده اند، اما در حالی شاهد این ماجرا هستیم که کرونا همچنان می تازد و می تواند افراد زیادی را مبتلا کند.
 
بنابراین رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان یکی از اصول جدی است که در شرایط کرونایی باید به آن پایبند بود و از سویی تلاش کنیم تا از فرصت طلایی که توسط دولت جهت واکسیناسیون در اختیارمان قرار گرفته، برای پایان دادن به این پاندمی تلاش کنیم.
 
رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان پر اهمیت
 
مجید سرتیپی، متخصص اپیدمیولوژی در گفت و گو با خبرنگار ما در این باره بیان کرد: واکسن بخشی از راه هایی است که می توانیم پاندمی را کنترل کنیم، موضوع دیگری که خیلی اهمیت دارد، رعایت پروتکل ها شامل زدن ماسک، فاصله اجتماعی و شست و شوی مرتب دست هاست، اگر این افراد علائم پیدا کردند حتما به مراکز غربالگری مراجعه کنند تا در صورت بیماری شناسایی شوند.
 
وی ادامه داد: فردی که واکسن می زند، ایمن می شود، ولی این احتمال وجود دارد که تا ۱۵ درصد می تواند مبتلا شود و علائم خفیفی داشته باشد، این فرد وقتی مبتلا و ناقل می شود می تواند ویروس را به دیگران به ویژه کسانی که واکسن دریافت نکرده اند، منتقل کند، بنابراین باید همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرد.
 
,
,
,
,
,
, رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان پر اهمیت, رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان پر اهمیت,
,
,
,
,
,
, ,

 
یکی از راه های رسیدن به پایان پاندمی کووید ۱۹
 
سرتیپی اظهار کرد: حتی خود فردی که واکسن زده است به دلایل مختلف، با وجود نادر بودن اما احتمال دارد که به بیماری شدید مبتلا شود، بنابراین رعایت پروتکل ها یکی از راه های رسیدن به پایان پاندمی کووید ۱۹ است.
 
وی افزود: همچنان توصیه می شود مردم ضمن رعایت موازین بهداشتی همزمان دو دوز واکسن را تزریق کرده و بر اساس دستورالعمل هایی که از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود و اگر در بین گروه های هدف قرار دارند، برای تزریق دوز سوم یا یادآور مراجعه کنند.
 
بیماران خاص و دیابتی ها بیشتر مراقب باشند

 
این متخصص اذعان کرد: یکسری از افراد از جمله دیابتی ها یا کسانی که بیماری قلبی دارند، احتمال این که به کووید مبتلا شوند و بیماری شان شدیدتر شود، بیشتر است، بیشترین موارد فوتی از بیماران قلبی، عروقی و دیابتی بوده، این گروه ها جزو اولویت های واکسیناسیون هستند که در همین راستا با رایزنی هایی که توسط وزارت بهداشت صورت گرفت، به دلیل اهمیتی که دارند جزو اولین گروه هایی بودند که بدون در نظر گرفتن سن واکسیناسیون برایشان آزاد شد.
 
 مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: توصیه ما این است که این افراد حتما برای دریافت دوز اول و دوم مراجعه کنند، برای بیماران خاص دوز سوم را هم در نظر گرفتیم که بر اساس پروتکل وزارت بهداشت کسانی که واکسن سینوفارم یا برکت دریافت کردند، چهار ماه بعد از دوز دوم می توانند به مراکز تجمیعی مراجعه کنند و دوز سوم را بگیرند که می توانند از برکت، سینوفارم و آسترازنکا استفاده کنند.
 
وی اضافه کرد: کمپینی جهت ارتقای سطح پوشش واکسیناسیون و به منظور این که مردم موضوع واکسن علیه کرونا را جدی بگیرند در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی شده است، انتظار می رود همه کسانی که واکسن دریافت نکرده اند، جهت تزریق مراجعه کنند، چراکه راه دیگری برای بازگشت به زندگی عادی وجود ندارد.
 
انتهای پیام/

,
, یکی از راه های رسیدن به پایان پاندمی کووید ۱۹, یکی از راه های رسیدن به پایان پاندمی کووید ۱۹,
,
,
,
,
,  
بیماران خاص و دیابتی ها بیشتر مراقب باشند
,  
بیماران خاص و دیابتی ها بیشتر مراقب باشند
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه