logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سرپرست اداره کل تعاون مازندران تاکید کرد؛

لزوم ارائه مشوق‌های ویژه به کارآفرینان در مسیر تولید/ تولید متناسب با نیاز بازار کار باشد

لزوم ارائه مشوق‌های ویژه به کارآفرینان در مسیر تولید/ تولید متناسب با نیاز بازار کار باشد
علی باقری گفت: پیشنهاد ما به دولت این است که مشوق‌های ویژه‌ای را برای کارآفرینان در نظر بگیرند و کارآفرینان نیز باید در این زمینه از ما مطالبه‌گری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی باقری صبح امروز در نشست هم‌اندیشی و تجلیل از بانوان نمونه کارآفرین استان مازندران اظهار کرد: اشتغال‌زایی و کارآفرینی دو  مقوله مهم در کشور محسوب می‌شوند که دولت تلاش دارد به‌طور ویژه‌ای موارد را پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینان بسیار ارزشمند هستند و ما باید برای پیشرفت این افراد پشتیبانی و مانع زدایی کنیم، تصریح کرد: کمک به کارآفرینان قطعاً به بهبود تولید کمک خواهد کرد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: دولت بدنبال بهبود وضعیت اشتغال است و در این راستا به حضور و کمک کارآفرینان نیاز ویژه‌ای دارد.
باقری خاطرنشان کرد: با اجرای طرح های کافه کارآفرینی، تاسیس مراکز شتاب دهنده و فضای کاری مشترک، مراکز مشاوره کارآفرینی و باشگاه کارآفرینان نوجوان به دنبال ترویج فرهنگ کارآفرینی و افزایش کارآفرینان در استان هستیم.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم فارغ التحصیلان و کسانی که دارای ایده‌های جدید هستند از طریق این مراکز حمایت و هدایت کنیم.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: پیشنهاد ما به دولت این است که مشوق های ویژه‌ای را برای کارآفرینان در نظر بگیرند و کارآفرینان نیز باید در این زمینه از ما مطالبه گری کنند.
باقری تصریح کرد: مطمئن باشید مجموعه اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی در سطح استان برای پشتیبانی و مانع زدایی در مسیر پیشرفت کارآفرینان گام برمی‌دارد.
مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست گفت: تولید باید متناسب با نیاز بازار کار باشد و کارآفرینان و تولید گران باید به این مهم توجه کنند.
رضا عبدی با اشاره به اینکه کارآفرینان می‌توانند با ایجاد شبکه های بزرگ در همه حوزه ها از قبیل تولید و بازار کار به یکدیگر کمک کنند و ظرفیت هم دیگر استفاده کنند، افزود: در حوزه بانوان کارآفرین استان دارای ظرفیت بزرگی است و این اداره کل نیز با کمک کانون کارآفرینان سعی دارد کمک شایانی به این افراد داشته باشد.
وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل پشتیبان و مشاغل خرد و خانگی نیز می‌توانیم با اعطای تسهیلات به بانوان کمک کنیم، تصریح کرد: کارآفرینان بحث مسئولیت اجتماعی خود را نیز مورد توجه قرار دهد.
فاطمه مجیدی معاون دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه به مشارکت اقتصادی بانوان در استان نیاز داریم، بیان کرد: نیاز به ایجاد اشتغال در کشور حس می شود و برای این کار باید فرهنگ کارآفرینی ترویج یابد.
وی با اعلام اینکه باید از بانوان گرانقدر که در حوزه اقتصادی فعالیت دارند به طور ویژه ای قدردانی شود، گفت: کارآفرینان باید بحث مسئولیت اجتماعی را نیز در نظر بگیرند و کسب و کار خود را به شیوه تجاری-اجتماعی دنبال کنند.
رئیس اداره توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز اظهار کرد: زنان کارآفرین با ایده های خلاقانه کسب و کار و شرکت های موفق در حال تغییر دنیا هستند.
محمد اسلامی دیدگاه مثبت، غلبه بر موانع ، اعتماد به نفس بالا، حس کمک به دیگران، صداقت، توازن بین زندگی و کار ، هدفمندی، دقت، آموزش، نگاه بلند مدت را از ویژگی های زنان کارآفرین برشمرد.
وی گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران آمادگی دارد در راستای هدایت بانوان دارای ایده های نو و خلاق چه در حوزه نوجوانان و چه فارغ التحصیلان از طریق استفاده از ظرفیت های  کافه کارآفرینی، تاسیس مراکز شتاب دهنده و فضای کاری مشترک، مراکز مشاوره کارآفرینی و باشگاه کارآفرینان نوجوان گام بردارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه