logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

هواداران مرا ببخشند

سجادی: حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها 3-2 روز دیگر مشخص می‌شود/ تلاش و خواهش می‌کنیم این اتفاق بیفتد

سجادی: حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها 3-2 روز دیگر مشخص می‌شود/  تلاش و خواهش می‌کنیم این اتفاق بیفتد
وزیر ورزش و جوانان گفت: در 3-2 روز آینده درباره حضور هواداران در ورزشگاه‌ها تصمیم گیری نهایی صورت خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در جمع خبرنگاران درباره شرایط حضور تماشاگران در ورزشگاه‌های برای تماشای دیدارهای لیگ برتر و همچنین دربی اظهار داشت: در تلاش هستیم بهترین تصمیم گرفته شود. ما هم به عنوان  جامعه ورزش علاقه‌مند هستیم تماشاگران و هواداران عزیزمان در استادیوم‌ها حضور داشته باشند. هم خودم ورزش را درک می‌کنم و ورزشی هستم. هم تفکر من این است ورزش به معنای واقعی‌اش برگزار شود. یکی از لذت‌های رقابت‌های ورزشی حضور تماشاگران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: مشغول تلاش و صحبت کردن هستیم اما آنچه اتفاق خواهد افتاد موکول به جلسات و رایزنی‌های 3-2 روز آینده می‌شود که در آنها تصمیم نهایی گرفته خواهد شد. تلاش خود را می‌کنیم و خواهش می‌کنیم اگر امکان دارد این اتفاق بیفتد. از هم میهنان عزیز اجازه می‌خواهم اگر در هر صورت و به هر دلیلی در ستاد مقابله با کرونا و شورای تامین استان قرار شد تماشاگر نداشته باشیم، این موضوع را به من ببخشند و همراهی کنند. باز هم ما را تحمل کرده و صبوری به خرج بدهند.

,

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: اگر قرار شد تماشاگر نداشته باشیم به عنوان خادم ورزش و جوانان از آنها عذرخواهی می‌کنم و می‌خواهم به احترام کادر درمان تمکین کنند. ان‌شاءالله اگر مجوزی صادر شد تا با تعداد محدود میزبان هواداران باشیم تا قرار شد تماشاگرانی از هر دو تیم به ویژه در دربی پیش رو در استادیوم حضور داشته باشند خواهش می‌کنیم پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری را رعایت کرده و دست‌کم خودمان مراعات حال دیگران را داشته باشیم.
انتهای پیام/

 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه