اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان مطرح کردند؛

نزاع‌های قومی و طایفه‌ای در صدر موانع آبادانی و پیشرفت/ دستگاه قضا با برهم زنندگان امنیت برخورد قاطعانه کند

نزاع‌های قومی و طایفه‌ای در صدر موانع آبادانی و پیشرفت/ دستگاه قضا با برهم زنندگان امنیت برخورد قاطعانه کند
شماری از علمای اهل سنت سیستان وبلوچستان با بیان اینکه اختلافات و درگیری های طایفه ای یکی ازعامل خشنودی دشمنان است، گفتند: هر گونه ایجاد ناامنی و استفاده از سلاح مانع آبادانی و پیشرفت خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در پی ترور یکی از معتمدین و ریش سفیدان سیستان وبلوچستان توسط افراد کوردل در مسیر جاده مرزی میرجاوه، شماری از علمای اهل سنت با بیان اینکه استفاده از سلاح غیرمجاز پدیده بسیار شومی است، گفتند: زمانی که در یک منطقه ای نزاع و درگیری وجود داشته باشد هیچ سرمایه گذار و ارگانی تمایل به سرمایه‌گذاری در آن نقطه را ندارد و این مهم باعث عقب‌ماندگی و عدم پیشرفت می‌شود.
 
نزاع‌های قومی و طایفه‌ای در صدر موانع رشد و توسعه

مولوی عنایت اله رسولی زاده، امام جمعه اهل سنت گونکان شهرستان سرباز در گفت وگو با خبرنگار ما ضمن محکوم کردن هرگونه اقدامی که باعث ایجاد نا امنی در استان شود، گفت: ایجاد ناامنی، اسلحه کشیدن و درگیری ها به دلیل عدم آگاهی و بعضاً بر اساس القاعات گذشته در جامعه رخ می دهد که می طلبد علما و روحانیون از ظرفیت تریبون های نماز جمعه در این مسیر فرهنگسازی کنند.

وی با بیان اینکه هر گونه ایجاد ناامنی و استفاده از سلاح مانع توسعه و پیشرفت استان خواهد شد، افزود: زمانی که در یک منطقه ای نزاع و درگیری وجود داشته باشد هیچ سرمایه گذار و ارگانی تمایل به سرمایه‌گذاری در آن نقطه را ندارد و این امر باعث عقب‌ماندگی و عدم پیشرفت می‌شود.

این خطیب جمعه با بیان اینکه ایجاد آرامش در جامعه وظیفه شرعی و قانونی همگان است، ادامه داد: در قانون برای هر عمل خطا مسیر مشخصی وجود دارد باید چنین مواردی از مسیر قانونی سپری شود.

وی اذعان کرد: استفاده از سلاح غیرمجاز پدیده بسیار شومی است که متاسفانه در استان شاهد هستیم، در این زمینه باید فرهنگسازی کرد تا زمانی که نزاعی پیش می آید مردم قانون‌پذیر باشند و برای دعاوی خود به قانون مراجعه کرده نه اینکه خود اقدام به تسویه حساب شخصی کنند.

رسولی زاده با تاکید بر این مطلب که باید با افرادی که قصد برهم زدن نظم و امنیت مردم را دارند به شدت و با جدیت برخورد کرد، گفت: امروز دشمنان درصدد ابجاد اختلاف به ویژه در پایتخت وحدت کشور هستند، در این راستا اختلاف افکنان بیش از هر چیزی سود و منفعت برده و از آب گل آلود ماهی گرفته؛ اما باید بدانند تحت هر شرایطی دستگاه قضایی برخوردی شدید و عبرت آموز با آنها خواهد داشت.

درگیری های طایفه ای باعث خوشحالی دشمنان ملت ایران خواهد شد

 مولوی ریگیان پور، امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه درگفتگو با خبرنگار ما گفت: درگیری های طایفه ای به نفع هیچ قوم و قبیله ای نخواهد بود و فقط دشمنان ملت ایران از این اختلافات  بر علیه کشور بهره برداری خواهند کرد، عناصر وابسته به غرب از اختلافات و تفرقه در میان اقوام ایرانی خرسند و شادمان خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, نزاع‌های قومی و طایفه‌ای در صدر موانع رشد و توسعه, نزاع‌های قومی و طایفه‌ای در صدر موانع رشد و توسعه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, درگیری های طایفه ای باعث خوشحالی دشمنان ملت ایران خواهد شد, درگیری های طایفه ای باعث خوشحالی دشمنان ملت ایران خواهد شد,
,
,


وی افزود: اختلافات و درگیری های طوایف با همدیگر مانع از هر گونه پیشرفت در استان خواهد شد، این ناامنی ها سدی برای رشد اقتصادی استان محسوب می شود چرا که یکی از مهمترین عوامل جذب سرمایه گذاران از خارج استان مساله ثبات اقتصادی و اجتماعی در استان می‌باشد.

امام جمعه اهل سنت میرجاوه با خطاب قرار دادن همه سران طوایف در استان سیستان و بلوچستان، اذعان کرد: بهترین راه حل و فصل مشکلات و اختلاف نظرها پادرمیانی کردن بزرگان و سران طوایف است و اگر موردی نیاز دارد که در دادگاه بررسی شود بهتر است که پیگیری، بررسی و برخورد با خاطیان از طریق قانون و مجاری قانونی انجام شود و  هرگز فرد یا افرادی به صورت خودسرانه نباید اقدامی در این رابطه داشته باشند.

وی با اشاره به درگیری در شهرستان میرجاوه که منجر به فوت یکی از  معتمدین و بزرگان طایفه گمشادزهی شد، خاطر نشان کرد: همه مردم را به آرامش دعوت می کنیم  و می خواهیم که مجازات افراد مهاجم را  به دست قانون و مراجع قضایی  بسپارند.

مولوی ریگیان پور تصریح کرد: نباید اختلاف نظر های کوچک به فجایعی اینچنینی منجر شود مسائلی که با گفتگو قابل حل  است نباید  با احساسات  افراد کم تجربه تحت الشعاع قرارگیرد و بزرگان طایفه باید مانع بروز چنین رفتارهایی شوند.

وی با بیان این مطلب که مرحوم حاج کریم بخش گمشادزهی از مرزداران غیور و شجاع کشور بود، گفت: شهرستان میرجاوه یکی از فرزندان انقلابی و شجاع کشور را ازدست داد و این حادثه ضایعه ای بزرگ برای  مرزداران  منطقه جنوب شرق کشور محسوب می‌شود.
 
درگیری قومی جایگاهی در دین اسلام ندارد
 
مولوی بلال مقدسیان، امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به قتل یکی از معتمدان سیستان و بلوچستان توسط اشرار، بیان کرد: درگیری قومی و قبیله ای نه تنها جایگاهی در دین مبین اسلام ندارد، بلکه موجب عدم پیشرفت منطقه ما خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال های گذشته همین درگیری ها بین طوایف و قبایل باعث کشته شدن انسان های زیادی شده است و باید علما و فرهیختگان از این اقدامات جلوگیری کنند.

امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان افزود: کشتن انسان ها در این اسلام جایگاهی ندارد و این قبیل اعمال و رفتار قطعا محکوم است و باید با قاتلان اینگونه حوادث برخورد شود.

مولوی مقدسیان عنوان کرد: جان تمام انسان در نزد خداوند متعال با ارزش است و در روایات داریم که هرکس یک انسان بی گناه را بکشد یعنی تمام انسان های وی زمین را کشته است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, درگیری قومی جایگاهی در دین اسلام ندارد, درگیری قومی جایگاهی در دین اسلام ندارد,
,
,
,
,
,
,
,
,


وی اضافه کرد: سلاح های گرم و سرد غیر مجاز یک معضل برای منطقه چو به ویژه استان سیستان و بلوچستان است که باعث به وجود آمدن مشکلات بسیار زیادی شده است.

امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان گفت: سلاح های مختلف گرم و سرد سوغات شوم کشورهای غربی و آمریکا و به ویژه کارخانجات اسلحه سازی این کشورها است.

مولوی مقدسیان خاطرنشان کرد: مردم هنگام بروز درگیری طایفه ای و قبیله‌ای باید به قانون مراجعه کنند که قطعا قانون به بهترین شکل با خطاکاران و مجرمان برخورد خواهد کرد.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه