اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با هدف برقراری عدالت آموزشی انجام شد؛

بهره‌مندی ۵۲۵ دانش‌آموز سیستان و بلوچستان از طرح "مدارس همدل" در سال تحصیلی جدید

بهره‌مندی ۵۲۵ دانش‌آموز سیستان و بلوچستان از طرح "مدارس همدل" در سال تحصیلی جدید
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان گفت: به منظور برقراری عدالت آموزشی ۵۲۵ دانش‌آموز در طرح "مدارس همدل" رایگان تحصیل کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی عبادی در گفت وگو با عصرهامون با اشاره به اجرای طرح مدارس همدل با مشارکت آموزش و پرورش، بیان کرد: طرح ملی مدارس همدل در راستای توسعه تعاملات انسان دوستانه و خیرخواهانه و ایجاد زمینه تقویت بنیه دانش‌آموزان و همچنین پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس اجرا شد.

وی افزود: این نهاد جامعه هدف بزرگی تحت پوشش دارد که در آن ۱۱۴ هزار دانش آموز و هشت هزار دانشجو قرار دارند که بر اساس بررسی و ارزیابی و مشاوره های تحصیلی انجام شده خیلی از این افراد دارای بهره هوشی بالایی هستند و تنها مشکل آنان مسائل اقتصادی است.

این مسئول تصریح کرد: با این هدف و به منظور برقراری عدالت آموزشی با همکاری آموزش و پرورش در سطح کشور و استان طرح مدارس همدل شکل گرفت تا در راستای توانمند سازی این افراد از همه ظرفیت های موجود بهره مند شویم.

مدیر کیته امداد امام خمینی(ره) استان ادامه داد: در این طرح مدارس هیئت‌امنایی و غیردولتی با کمیته امداد در جهت کمک به جذب و تحصیل دانش آموزان نیازمند همکاری دارند.

وی اذعان کرد: در این راستا سال گذشته توانستیم ۲۵۶ دانش آموز مستعد و نخبه را وارد این مدارس کرده که در سال جاری این تعداد به ۵۲۵ دانش آموز ارتقاء پیدا کرد.

عبادی اظهار کرد: امسال ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در پایه تحصیلی سال آخر مشغول به تحصیل هستند، مجموعه های کمک آموزشی به کمک ما آمده اند و به لحاظ محتوایی اقدامبه برگزاری آزمون های برخط و مجازی به دلیل عدم حضور دانش آموزان کردند.

وی گفت: اتفاق خوبی نیز رقم خورد آن هم این که در سال گذشته ۱۶۰ دانش آموز در دانشگاه فرهنگیان قبول شدند، همچنین رتبه ۶ کشوری در بین امدادهای کشور از لحاظ کسب رتبه زیر پنج هزار کسب کردیم، در ادامه نیز قبولی دانش آموزان پایه هفتم ودهم در استعداد درخشان با ۱۰۶ نفر رتبه اول کشور را به خود اختصاص دادیم؛ این موفقیت ها در ابتدای کار است و می توانیم با همکاری تمامی مدارس اتفاقات درخشان تری در استان رقم بزنیم.

عبادی در پایان با اشاره به اینکه توانمندسازی علمی و فرهنگی بسیار مهم است، افزود: در راستای توانمند سازی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از همه ظرفیت های موجود بهره خواهیم برد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه