اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدال طلای این دوره برای من خیلی ارزشمند است

نبوی: قهرمانی پاراتکواندو جهان تجربه خوبی بود و اعتماد به نفسم بالاتر رفت/ برای اولین بار با شرایط برابر مبارزه کردم

نبوی: قهرمانی پاراتکواندو جهان تجربه خوبی بود و اعتماد به نفسم بالاتر رفت/ برای اولین بار با شرایط برابر مبارزه کردم
قهرمان پاراتکواندو جهان گفت: برای اولین بار بود با پاراتکواندوکاری که شرایط برابر با من داشت مبارزه می‌کردم و دوست داشتم به خودم ثابت کنم که توانایی این را دارم تا موفق عمل کنم؛ به همین خاطر مدال طلای جهان این دوره برای من خیلی ارزشمند است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو مهتاب نبوی پاراتکواندوکار وزن 57- کیلوگرم (K41) کشورمان موفق شد دومین مدال طلای جهان را در کارنامه خود به ثبت برساند؛ وی در خصوص این رقابت‌ها اظهار داشت: پیش از این در هر مسابقه‌ای شرکت کردم با افرادی مبارزه داشتم که کلاس‌بندی آنها از من بالاتر بود و وضعیت مساوی نبود اما در این رقابت‌ها برای اولین بار با پاراتکواندوکاری که شرایط برابر با من داشت و هر دو فاقد دست بودیم، مبارزه ‌کردم. دوست داشتم به خودم ثابت کنم که توانایی کسب موفقیت را دارم و به همین خاطر مدال طلای جهان این دوره برای من خیلی ارزشمند است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, K41,

نبوی در ادامه گفت: سطح فنی رقابت‌های جهانی بسیار بالا بود و همه تلاش می‌کردند تا بهترین نتیجه را کسب کند و در نهایت هم نفراتی موفق شدند که تمام توان خود را گذاشتند اما فکر می‌کنم با توجه به پیشرفت این رشته و افزایش تعداد پاراتکواندوکاران در آینده شاهد مسابقات جذاب‌تری باشیم.

,

 قهرمان پاراتکواندو جهان گفت: از عملکرد خودم رضایت دارم هرچند که فکر می‌کنم اگر با ذهن قو‌ی‌تری مبارزه می‌کردم و در طول مسابقه هوشیارتر بودم، می‌توانستم با اختلاف امتیاز بیشتری حریفم را شکست دهم.

,

دختر طلایی پاراتکواندو جهان در خصوص مبارزه خود با نماینده ترکیه گفت: ابتدای مبارزه بسیار خوب پیش رفت و امتیازات زیادی از حریف گرفتم اما در اواسط رقابت کمی تمرکزم قطع شد و حریف توانست اختلاف امتیاز را کم کند. وقتی تابلو نتایج را نگاه کردم امتیاز 20 بر 19 به نفع من بود اما اختلاف کمی بود. نزدیک یک دقیقه و نیم مانده به پایان راند من تمام تلاشم را کردم تا بتوانم فاصله امتیاز را بیشتر کرده و قهرمانی خود را قطعی کنم.

,

نبوی در پایان گفت: با توجه به اینکه این رقابت‌ها از امتیازات بالایی برخوردار بود، انگیزه من را برای ادامه مسیر بیشتر خواهد کرد، اعتماد به نفسم بالاتر رفته و تجربه خوبی که از این مبارزه کسب کردم در عملکرد من در مبارزات بعدی بسیار موثر است. قطعا عملکرد خوب، حمایت بیشتری از من را به همراه خواهد داشت.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه