logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان:

امتحانات نوبت اول دانش‌آموزان متوسطه به صورت حضوری برگزار می‌شود

امتحانات نوبت اول دانش‌آموزان متوسطه به صورت حضوری برگزار می‌شود
حبیب اللهی در نشست مجازی با معاونان و کارشناسان آموزش و کارشناسان سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان گفت: امتحانات نوبت اول دانش آموزان متوسطه از ۱۸ تا ۳۰ دی ۱۴۰۰ و به صورت حضوری برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان" سیدمحمد حبیب اللهی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری گفت: کسب 43 رتبه برتر علمی-پژوهشی توسط دانش آموزان استان باعث خرسندی است و قطعا وجود معلمان و دانش آموزان پژوهشگر و پژوهنده به تعالی برنامه های آموزش و پرورش کمک می کند.

وی با قدردانی از همه کسانی که سبب جریان و شکل گیری آموزش حضوری شدند، افزود: در آموزش حضوری به عنوان موثرترین شیوه آموزشی دو اولویت مهم داریم، با توجه به این که در دروس پایه شاهد افت شدید تحصیلی هستیم، اولویت تمرکز بر اهداف و بخش های کلیدی و مهم دروس که توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ارسال شده و اولویت بهبود و کیفیت بخشی به آموزش باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: در زمینه کیفیت بخشی، هم بودجه بندی مهم است و هم پیش نیاز نوع آموزش هایی که ارائه کرده ایم که این دو اصل باید مد نظر باشد، چون در آموزش حضوری زمان کمتر شده باید به نکات مهم کتاب های درسی پرداخته شود و مدرسه مجازی هم همیشه برقرار باشد.

حبیب اللهی گفت: کنترل برنامه های آموزش حضوری باید در دستور کار باشد و برای مدرسه مجازی برنامه ریزی لازم صورت گیرد، آموزش حضوری به مدت 60 دقیقه و آموزش غیرحضوری هم به مدت 30 دقیقه در شبکه شاد باید انجام شود، و تلاش برای رفع ضعف یادگیری و عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان صورت گیرد، آموزش حضوری روزانه باید برای همه کلاس ها و رشته ها ارائه شود؛ اولویت اول همه ما باید آموزش حضوری باشد، بر این برنامه ریزی باید نظارت شود، چون در بعضی مدارس انجام نمی شود امروز یا آموزش حضوری کامل و یا آموزش ترکیبی داریم.

وی با بیان این که خوابگاه های دانش آموزی باید راه اندازی شوند، گفت: تکمیل فرآیندها بسیار مهم است مسئولیت تکمیل فرآیندهای آموزش حضوری یا ترکیبی و یا غیرحضوری که فرم های سامانه LTMS.MEDU.IR  و بر عهده معاونان آموزش است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به این که سنجش فرصتی برای اطلاع از میزان یادگیری دانش آموزان است، بیان کرد: با توجه به این که آینده نامعلومی برای تداوم آموزش حضوری داریم این ضرورت به ما تفهیم می شود که تا جایی که ممکن است آموزش را اثربخش تر کنیم، آموزش های حضوری اثربخش ترین موقعیت یاددهی - یادگیری است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان" ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه