اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان:

امتحانات نوبت اول دانش‌آموزان متوسطه به صورت حضوری برگزار می‌شود

امتحانات نوبت اول دانش‌آموزان متوسطه به صورت حضوری برگزار می‌شود
حبیب اللهی در نشست مجازی با معاونان و کارشناسان آموزش و کارشناسان سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان گفت: امتحانات نوبت اول دانش آموزان متوسطه از ۱۸ تا ۳۰ دی ۱۴۰۰ و به صورت حضوری برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان" سیدمحمد حبیب اللهی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری گفت: کسب 43 رتبه برتر علمی-پژوهشی توسط دانش آموزان استان باعث خرسندی است و قطعا وجود معلمان و دانش آموزان پژوهشگر و پژوهنده به تعالی برنامه های آموزش و پرورش کمک می کند.

وی با قدردانی از همه کسانی که سبب جریان و شکل گیری آموزش حضوری شدند، افزود: در آموزش حضوری به عنوان موثرترین شیوه آموزشی دو اولویت مهم داریم، با توجه به این که در دروس پایه شاهد افت شدید تحصیلی هستیم، اولویت تمرکز بر اهداف و بخش های کلیدی و مهم دروس که توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ارسال شده و اولویت بهبود و کیفیت بخشی به آموزش باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: در زمینه کیفیت بخشی، هم بودجه بندی مهم است و هم پیش نیاز نوع آموزش هایی که ارائه کرده ایم که این دو اصل باید مد نظر باشد، چون در آموزش حضوری زمان کمتر شده باید به نکات مهم کتاب های درسی پرداخته شود و مدرسه مجازی هم همیشه برقرار باشد.

حبیب اللهی گفت: کنترل برنامه های آموزش حضوری باید در دستور کار باشد و برای مدرسه مجازی برنامه ریزی لازم صورت گیرد، آموزش حضوری به مدت 60 دقیقه و آموزش غیرحضوری هم به مدت 30 دقیقه در شبکه شاد باید انجام شود، و تلاش برای رفع ضعف یادگیری و عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان صورت گیرد، آموزش حضوری روزانه باید برای همه کلاس ها و رشته ها ارائه شود؛ اولویت اول همه ما باید آموزش حضوری باشد، بر این برنامه ریزی باید نظارت شود، چون در بعضی مدارس انجام نمی شود امروز یا آموزش حضوری کامل و یا آموزش ترکیبی داریم.

وی با بیان این که خوابگاه های دانش آموزی باید راه اندازی شوند، گفت: تکمیل فرآیندها بسیار مهم است مسئولیت تکمیل فرآیندهای آموزش حضوری یا ترکیبی و یا غیرحضوری که فرم های سامانه LTMS.MEDU.IR  و بر عهده معاونان آموزش است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به این که سنجش فرصتی برای اطلاع از میزان یادگیری دانش آموزان است، بیان کرد: با توجه به این که آینده نامعلومی برای تداوم آموزش حضوری داریم این ضرورت به ما تفهیم می شود که تا جایی که ممکن است آموزش را اثربخش تر کنیم، آموزش های حضوری اثربخش ترین موقعیت یاددهی - یادگیری است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان" ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه