اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی:

ترور مجازی کاربران نشان‌دهنده ترس استکبار از نام حاج قاسم است/ باید به دنبال مستقل شدن در فضای پلتفرم های مجازی باشیم

ترور مجازی کاربران نشان‌دهنده ترس استکبار از نام حاج قاسم است/ باید به دنبال مستقل شدن در فضای پلتفرم های مجازی باشیم
محمد سرگزی گفت: ترور مجازی کاربران با حذف نام و تصاویر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، نشان دهنده ترس استکبارجهانی از نام این قهرمان ملی بوده که خواب راحت را از استکبار ربوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سرگزی، نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون پیرامون حذف نام و عکس سردار سلیمانی در پلتفرم های فضای مجازی به ویژه اینستاگرام، بیان کرد: این اقدام برگرفته از خباثت و دشمنی همه جانبه استکبار جهانی نسبت به تمام آزادی خواهان جهان است.

وی افزود: اگر تشییع باشکوه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را بازخوانی کنیم پیام بسیار زیادی برای کشورهای استکباری در دنیا دارد، حاج قاسم شخصیت و قهرمان ملی‌ای بود که تمام زندگی، آبرو و داشته های خود را برای دفاع از مستضعفین عالم گذاشت و خون خود را هدیه و نثار راه اعتلای اسلام کرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: شخصیت حاج قاسم سلیمانی و حضور مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان، برای دشمنان سنگین تمام شد.

وی ادامه داد: اکنون دشمن با تمام توان و قوا به دنبال این است که تفکر و منش حاج قاسم استمرار پیدا نکند که این خیالی واهی و باطلی بیش نیست، چرا که افراد ارزشمند و امثال "حاج قاسم سلیمانی ها "، از فضای ذهنی انسان های آزادی خواه هیچگاه پاک و حذف نخواهند شد.

سرگزی با اشاره به اینکه باید به دنبال مستقل شدن در فضای پلتفرمی باشیم، گفت: بعضا این ایراد به ما وارد است که ظرفیت هایی را ایجاد نکرده ایم مبنی بر اینکه پلتفرم هایی را خودمان طراحی کنیم که گسترش و بحث افکار جریان انقلابی توسط خودمان مدیریت شود، در همین راستا به علت این خلاء می بینیم که دشمن با بهره گیری از پلتفرم ها بعضا برای جریان دادن، مخفی و قطع کردن یک جریان از ظرفیت های پلتفرمی خود استفاده می کند که در موضوع "حاج قاسم سلیمانی"، نمونه ای از آن را شاهد هستیم.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه