logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

با ۱۴ کشور برای بازی تدارکاتی تماس گرفتیم؛

ایران‌دوست: برای قهرمانی به جام ملت‌ها نمی‌رویم اما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم/ به حواشی پیرامون تیم ملی عادت کرده‌ایم

ایران‌دوست: برای قهرمانی به جام ملت‌ها نمی‌رویم اما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم/ به حواشی پیرامون تیم ملی عادت کرده‌ایم
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت: از زمان ورود به ازبکستان، حواشی زیادی اطراف تیم ملی بوده و به آن عادت کرده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم ایران‌دوست، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان در تمرین صبح امروز این تیم اظهار داشت: شرایط تیم عالی است اما اگر منطقی به شرایط نگاه کنیم برای قهرمانی به هند نخواهیم رفت ولی تمام توان خود را به کار می‌گیریم که عملکرد خوبی داشته باشیم. ۲۲ سال است در ورزش حرفه‌ای هستم ولی از اردیبهشت ۱۴۰۰ برابری کامل در اردوهای ما نسبت به آقایان وجود داشت و همه وعده‌ها محقق و پاداش‌ها پرداخت شد. تنها دغدغه ما بازی تدارکاتی بود که کمپ اروپایی ما متاسفانه لغو شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
ایران‌دوست در ادامه عنوان داشت: ما با ۱۴ کشور برای بازی تدارکاتی تماس گرفتیم. حدود ۸۰ درصد آنها، ایران را تیم قدرتمندی نمی‌دانستند چون از رنکینگ خارج شده بود. البته ما راهی مسابقات قهرمانی آسیا هستیم تا نشان دهیم چه رقیبی هستیم. آنها یک بازی دوستانه خوب را از دست دادند. این‌ها اتفاقاتی است که در گذشته افتاده و ما تبعات آن را دیدیم. روان‌شناس تیم در اردو ۳ تا ۴ جلسه با بازیکنان صحبت کرده و ذهن آنها را آماده می‌کند. انتظار مسئولان به ما روحیه و انگیزه بیشتری می‌دهد. من تا به حال ندیدم که تیمی تا این حد بخواهد که حقانیت خود را ثابت کند.
,
 
,
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت: با انگیزه هستیم ولی برای قهرمانی راهی مسابقات نمی‌شویم. هند در یک تورنمنت در برزیل شرکت کرده، چین ۸ بار قهرمان آسیا شده و سابقه حضور در جام جهانی و المپیک را دارد. چین تایپه هم در رنکینگ از ما بالاتر است. ما می‌رویم که از گروه صعود کنیم و اتفاقات خوبی را رقم بزنیم. از زمان ورود به ازبکستان، حواشی زیادی اطراف تیم ملی بوده و به آن عادت کرده‌ایم. ترکیب ۲۳ نفره اعزامی به مسابقات، ۳ روز قبل از اعزام مشخص می‌شود. 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه