اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علیداد ساوه شمشکی: باید سه مرحله رقابتهای مارپیچ بزرگ داشته باشیم تا نماینده اسکی در المپیک زمستانی مشخص شود

بهرام ساوه شمشکی: اعلام نفرات اعزامی به المپیک زمستانی با فدراسیون جهانی است/ با IOC در ارتباط هستیم تا بتوانیم حق سمانه بیرامی را بگیریم

بهرام ساوه شمشکی: اعلام نفرات اعزامی به المپیک زمستانی با فدراسیون جهانی است/ با IOC در ارتباط هستیم تا بتوانیم حق سمانه بیرامی را بگیریم
دبیر فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی گفت: از طریق کمیته ملی المپیک با IOC در ارتباط هستیم تا بتوانیم حق سمانه بیرامی را بگیریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی در حاشیه لیگ بین المللی اسکی آلپاین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه ریزی و همکاری همه عزیزان هفته نخست  رقابتهای لیگ اسکی آلپاین از نظر فنی بسیار منظم و عالی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در خصوص شرایط انتخاب نفرات اعزامی به المپیک زمستانی گفت: اعلام نفرات اعزامی از سوی ما نیست. مسابقات لیگ بین المللی اسکی آلپاین در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شده و امتیازاتی که ورزشکاران در این مسابقات به دست می آورند بر امتیاز جهانی شان تاثیرگذار است. روز ۱۷ ژانویه (۲۷ دی ماه) لیست نهایی فدراسیون جهانی اعلام می شود و بر اساس آن ورزشکارانی که می توانند در المپیک زمستانی شرکت کنند، مشخص می شوند.

,

ساوه شمشکی با اشاره به درخشش بیرامی در مسابقات بین المللی ترکیه و ادامه تلاش ها در خصوص سهمیه المپیک وی گفت: در مورد صحرانوردی بانوان، فدراسیون جهانی در این دوره قانونی را گذاشت و یکی از شرایط کسب سهمیه المپیک را منوط به یک مسابقه در قهرمانی جهان سال گذشته در آلمان کرد که این بر خلاف قوانین IOC و خود فدراسیون جهانی است چون دوره انتخابی مسابقات حتما باید دو سال باشد. متاسفانه این قانون گذاشته شد و ما با فدراسیون جهانی تماس گرفتیم، قبول کردند که این قانون اشتباه است ولی با توجه به اینکه سهمیه ها تقسیم شده، یک مقداری کار دشوار است ولی واقعا درخشش سمانه بیرامی در مسابقات ترکیه در حضور چندین ورزشکاری که در المپیک پیش رو حاضر خواهند بود، روزنه های امیدی را روشن کرده.

, IOC,

وی افزود: ما هم با فدراسیون جهانی در ارتباط هستیم و از طریق کمیته ملی المپیک با IOC نیز در ارتباط هستیم تا بتوانیم ان شاالله حق این ورزشکار را بگیریم. امتیاز ورودی المپیک ۳۰۰ است و سمانه بیرامی امتیاز 760 دارد یعنی خیلی بهتر از بسیاری ورزشکارانی است که به المپیک می روند . متاسفانه شاید ورزشکار در یک روز در شرایط خوب خودش نباشد و نتواند نتیجه مناسب بگیرد ولی در رقابتهای بعد نتیجه بگیرد و امیدوارم بتوانیم احقاق حق کنیم و بیرامی نیز بتواند به المپیک زمستانی اعزام شود.

, IOC,

*علیداد ساوه شمشکی: باید سه مرحله رقابتهای مارپیچ بزرگ داشته باشیم تا نماینده اسکی در المپیک زمستانی مشخص شود

, *علیداد ساوه شمشکی: باید سه مرحله رقابتهای مارپیچ بزرگ داشته باشیم تا نماینده اسکی در المپیک زمستانی مشخص شود, *علیداد ساوه شمشکی: باید سه مرحله رقابتهای مارپیچ بزرگ داشته باشیم تا نماینده اسکی در المپیک زمستانی مشخص شود,

علیداد ساوه شمشکی مدیر فنی لیگ بین المللی اسکی آلپاین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز روز سوم مسابقات اسکی آلپاین مارپیچ بزرگ در حالی برگزار شد که من فکر می کنم این مسابقات جز بهترین مسابقات ایران بود.

,

وی افزود: مجموعه توچال عوامل بسیار خوبی دارد و جا دارد از همه آنها برای چنین میزبانی عالی و بدون نقصی تشکر کنم. خوشبختانه امروز پیست اسکی و هوا یاری کرد که از نظر فنی شرایط بسیار خوبی داشته باشیم چرا که بارش برف برای اینکه پیست مسابقه برای نفر اول و ۴۰ زمین یکجور باشد، مهم است.

,

وی افزود: ما حتما باید سه مرحله رقابتهای مارپیچ بزرگ داشته باشیم تا نماینده اسکی اعزامی به المپیک زمستانی مشخص شود.

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه