اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی اعلام کرد؛

سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی شستا در مازندران/ طرح‌های توسعه‌ای در بخش صنعت و معدن اجرا می‌شود

سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی شستا در مازندران/ طرح‌های توسعه‌ای در بخش صنعت و معدن اجرا می‌شود
علی رستمی از سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیاردی در فاز نخست طرح‌های توسعه‌ای در حوزه‌های صنعتی و معدنی مازندران خبر داد و گفت: در حال حاضر شرکت شستا نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سراسر کشور دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رستمی در حاشیه سفر به مازندران در گفت و گو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: بنا داریم تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان مازندران را به کمک مدیران و متخصصان استانی، شناسایی کنیم.
وی افزود: برنامه داریم تا به میزان ظرفیت‌های استان در حوزه ماموریت‌های خودمان، بتوانیم سرمایه‌گذاری کنیم.
مدیر عامل شستا کشور، خاطرنشان کرد: ما محدودیتی در میزان سرمایه‌گذاری نداریم و در فاز اول بنا داریم تا 5 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنعتی و معدنی در استان مازندران، توسعه دهیم.
رستمی ادامه داد:  امیدواریم با این حمایت‌ها نرخ بیکاری در مازندران به زیر 5 درصد برسد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر شرکت شستا نزدیک به 60 هزار میلیارد تومان پروژه در سراسر کشور دارد که باید به فرجام برسانیم.
علی بابایی‌کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: قطعا تعطیلی واحدهای تولیدی در مازندران، یک نمره منفی برای ما است و باید این سوال از خودمان کنیم که چرا باید با این همه ظرفیت در کشور، نتوانیم از این ظرفیت برای تولید، اشتغال و کاهش نرخ بیکاری، بهره ببریم.
وی افزود: علیرغم آمارهای متعدد در نرخ بیکاری استان اما نرخ واقعی بیکاری در استان مازندران، بالای 25 درصد است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، خاطرنشان کرد: احیای این واحد تولیدی بسیار مایه خرسندی و مباهات ما است و باید چنین واحدهای صنعتی با رفع موانع تولید، احیا شوند.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، ادامه داد: متوسط عمده واحدهای صنعتی ما در کشور و استان به وسیله بانک‌ها، گمرکات، تامین اجتماعی و مالیات تعطیل هستند و اخیرا برای حل این موضوع، مجلس یک دو فوریتی را تصویب کرد.
بابایی‌کارنامی بیان کرد: طی دیدارهای متعددی که با مدیرعامل شستا کشور درخواست سفر به مازندران جهت بازدید از چند کارخانه برای احیا و توسعه در راستای کاهش نرخ بیکاری دادیم که خوشبختانه مورد موافقت قرار گرفت.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به سهم 23 درصدی شستا در کارخانه چوب و کاغذ مازندران، گفت: اگر حمایت و سرمایه‌گذاری کارخانه از سوی شستا صورت گیرد، قطعا اتفاقات مطلوبی را شاهد خواهیم بود.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس، اعلام کرد: متاسفانه شستا در برخی از استان‌های کشور اقدام به سرمایه‌گذاری میلیاردی در پروژه‌ها کرده است اما در استان مازندران، حمایت‌های حداقلی صورت گرفته است که امیدواریم این وضعیت را بهبود ببخشیم.
بابایی‌کارنامی تصریح کرد: ما بنا داریم تا طبق برنامه‌ریزی و توافقات با شستا، شاهد سرمایه‌گذاری تا سقف 5 هزار میلیارد تومانی در مازندران باشیم و قطعا این امر نقش بسزایی در کاهش نرخ بیکاری خواهد داشت.
وی متذکر شد: بدنبال افزایش سرمایه‌گذاری از سوی شستا و اجرای طرح‌های توسعه‌ای در 4 واحد صنعتی مرکز استان هستیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه