logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده کارگران در گفت‌وگو با دانا خبر داد:

بررسی مزد منطقه‌ای در جلسات کمیته دستمزد شورای عالی کار؛ احتمال اجرا در سال ۱۴۰۲/ تعیین رقم سبد معیشت کارگران در جلسه هفته آینده

بررسی مزد منطقه‌ای در جلسات کمیته دستمزد شورای عالی کار؛ احتمال اجرا در سال ۱۴۰۲/ تعیین رقم سبد معیشت کارگران در جلسه هفته آینده
رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار از بررسی مزد منطقه در جلسات این کمیته خبر داد و گفت: قرار است در جلسه هفته آینده وزارت اقتصاد فرمول محاسبه حداقل رقم سبد معیشت خانوار کارگری را ارائه کند.
[

فرامرز توفیقی رئیس کمیته دستمزد و نماینده کارگران در شورای‌عالی کار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره آخرین موضوعات بررسی شده در سه جلسه اخیر این کمیته برای دستیابی به رقم سبد معیشتی کارگران، اظهار کرد: جلساتی که تاکنون برگزار شده عمدتاً در رابطه با پژوهش‌های تحقیقات سازمان تأمین اجتماعی در موضوع مزد منطقه‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه تعیین تکلیف طرح پرداخت مزد منطقه‌ای از سال قبل به مؤسسه عالی پژوهشی تأمین اجتماعی واگذار شده بود، گفت: بررسی نتیجه مطالعات آنها کمی زمان بر شده و هنوز در جلسات کمیته دستمزد به اقلام و مبالغ حداقل رقم سبد معیشتی کارگری ورود نکرده‌ایم.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,
,
,

 

,

وزارت اقتصاد فرمول ارائه می‌کند

, وزارت اقتصاد فرمول ارائه می‌کند, وزارت اقتصاد فرمول ارائه می‌کند,

نماینده کارگران در شورای‌عالی کار ادامه داد: در جلسه بعدی کمیته دستمزد مقرر شده که نماینده وزارت اقتصاد و دارایی فرمول پیشنهادی را برای تعیین حداقل رقم سبد معیشتی کارگران را ارائه دهد تا پس از بررسی نظرات سایر شرکای اجتماعی در مورد نحوه استفاده از این فرمول برای رسیدن به مبلغ سبد معیشتی خانوار کارگری تصمیم‌گیری شود.

,

 

,

تعیین تکلیف موضوع مزد منطقی در جلسه بعدی کمیته دستمزد

, تعیین تکلیف موضوع مزد منطقی در جلسه بعدی کمیته دستمزد, تعیین تکلیف موضوع مزد منطقی در جلسه بعدی کمیته دستمزد,

توفیقی از برگزاری جلسه چهارم کمیته دستمزد شورای عالی کار در روز ۲۰ دی‌ماه امسال خبر داد و گفت: در جلسه بعدی، نتیجه این سه جلسه اخیر بررسی خواهد شد. اولویت فعلاً این است که در حال حاضر در مورد پرداخت مزد منطقه‌ای به جمع‌بندی برسیم.

,

وی تاکید کرد: البته از نظر نمایندگان کارگری پرداخت دستمزد منطقه‌ای تا پایان سال با توجه‌ به زیرساخت‌ها، امکانات و ساختارها امکان‌پذیر نیست، مگر آنکه نقشه راهی ترسیم شود تا بتوانیم برای اجرای آن در سال ۱۴۰۲ قدم‌هایی را برداریم.

,

 

,

اجرای مزد منطقه‌ای نیازمند، بانک اطلاعاتی کامل است

, اجرای مزد منطقه‌ای نیازمند، بانک اطلاعاتی کامل است, اجرای مزد منطقه‌ای نیازمند، بانک اطلاعاتی کامل است,

نماینده کارگران در کمیته دستمزد شورای‌عالی کار، تصریح کرد: شرط رسیدن به هدف (پرداخت مزد منطقه‌ای) تشکیل جلسات مستمر و مداوم در اجرای نقشه راه است، نه اینکه مثل سال‌های گذشته در انتهای هرسال با طرح موضوع، آن را به آخر سال بعد موکول کنند. اجرای چنین طرح‌هایی مستلزم پیگیری بیش از یک سال را دارد تا بتوانیم با دستیابی به یک بانک اطلاعاتی کامل به این مهم دست پیدا کنیم.

,

 

,

بررسی رقم سبد معیشتی کارگران

, بررسی رقم سبد معیشتی کارگران, بررسی رقم سبد معیشتی کارگران,

توفیقی با اشاره به حضور و روند کار شرکای اجتماعی کارگران در جلسات شورای‌عالی کار و کمیته دستمزد، گفت: هنوز در جلسات مستقیماً به سبد معیشت پرداخته نشده و به‌واسطه اینکه تاکنون مستقیماً در جلسات مطرح نشده، نمایندگان دولت و کارفرمایان سیاست خاصی را در کنترل این عدد از خود نشان نداده‌اند.

وی در پایان بیان کرد: هر یک از نمایندگان از دید صنف خود به این جلسات نگاه می‌کنند و هنوز سیاست جدیدی اعمال نشده که بتوانیم نظر بدهیم تا در تعیین رقم نهایی سبد حداقلی معیشتی کارگری به مشکلی با شرکا اجتماعی مواجه شویم یا نه.

,
,
,

 

,

باجلان

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه