اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روزهای بحرانی جنوب شرق؛

باد شدید، برف و کولاک در راه سیستان و بلوچستان/مردم از سفر و ترددهای غیر ضروری به شدت بپرهیزند

باد شدید، برف و کولاک در راه سیستان و بلوچستان/مردم از سفر و ترددهای غیر ضروری به شدت بپرهیزند
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: برف و کولاک از پنجشنبه سیستان و بلوچستان را فرا می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی این اداره کل به عصرهامون گفت: این توده هوای سرد که بارش برف و باران و وزش بادهای شدید را نیز به همراه دارد، از صبح روز پنج شنبه ۱۶ دیماه استان را فرا می‌گیرد.

وی با اشاره صدور هشدار نارنجی برای شهرستان های زاهدان،  ایرانشهر، بمپور، تفتان، چابهار، خاش، دشتیاری، دلگان، راسک، زابل، زرآباد، زهک، سراوان، سرباز، سیب و سوران، فنوج، قصرقند، کنارک، گلشن، مهرستان، میرجاوه، نصرت‌آباد، نیکشهر، نیمروز، هامون و هیرمند، اظهار کرد: این سامانه تا صبح روز جمعه هفدهم دی ماه استان را در بر خواهد گرفت.

این مقام مسئول بارش باران به همراه رگبار و رعد و برق و وزش بادهای شدید تا بعدازظهر روز جمعه (به ویژه در شمال استان) را از جمله پدیده های غالب این سامانه اعلام و اضافه کرد: بارش برف در مناطق ذکر شده نیز دور از انتظار نیست.

حیدری اضافه کرد: مردم استان با توجه به سیلابی شدن مسیل ها، آبگرفتگی معابر، کاهش دید و لغزنده شدن جاده ها و احتمال اختلال تردد در معابر، به ویژه در شهرستانهای خاش، تفتان، زاهدان، مناطق شمالی ایرانشهر(بزمان) و میرجاوه به دلیل بارش برف، از توقف و تردد در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و از مسافرت های غیرضروری بپرهیزند. همچنین به دلیل کولاک برف در قلل تفتان و بزمان، از فعالیت های کوهنوردی خودداری  شود.

وی خاطرنشان کرد: اکثر مناطق استان با توجه به وزش باد شدید از سمت شمال طی روزهای پنج شنبه و جمعه، کاهش محسوس دما تا ۱۰ درجه سلسیوس را تجربه خواهند کرد.  

مدیر کل هواشناسی استان با اشاره به اعلام آمادگی از سوی اکیپ های راهداری جهت کنترل ذخیره بسته های نمک و ماسه در سطح راه‌های اصلی و فرعی مناطق مرتفع مرکزی، خواستار لغو کلیه فعالیت های دریایی به منظور جلوگیری از هرگونه خسارت و آسیب به ویژه در روزهای پنج شنبه و جمعه شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه